peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tuula Jehkonen
GURU ***

Milloin kertatiliöinti saadaan hyväksyttyä enterillä?

tekijä Tuula Jehkonen

Milloin kertatiliöinti saadaan hyväksyttyä enterillä?

5 VASTAUSTA5
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Tuula!

Emme ole näillä näkymin tarjoamassa enteriä kertatiliöintiin. Vaikka se ergonomiaa helpottaisikin, niin vahinko-enterillä suoritettu tahaton kertatiliöinti olisi myöskin ikävä ja peruuttamaton asia.

Accepted solution
Ari Murtomäki
CONTRIBUTOR ***

Hei,

Meillä kirjanpitäjät ovat usein peräänkuuluttaneet "KATUMUSNAPPIA" (kumoa toiminto, Ctr-Z) kuten esim. Wordissä voi edellisen toiminnon kumota ja palata takaisin...

Olisko sellainen mitenkään mahdollista kehittää suojaamaan näiltä "näppivirheiltä" ja myös antaisi uskallusta kokeilla uusia toiminteita vailla riskiä!

:smileyx:

Milloin tulee kertatiliöinti mahdolliseksi oletuksena, esim. toimittajatietojen taakse?

Laura Sainio
VISMA

Hei!

Luonnollinen paikka toimittajan kertatiliöinti-säännölle on tässä toiminnossa: Ostolaskuautomaatio – Netvisor tukiportaali. Tiettyjä teknisiä asioita pitää kuitenkin ratkaista, ennen kuin voimme lisätä kertatiliöinnin ostolaskuautomaatioon, se ei sinne sovellu ihan nykyisessä muodossaan. Aikataulua tälle ei minulla valitettavasti ole antaa.

Tuula Jehkonen
GURU ***

Hyvä huomio Laura, tuohan on paljon vakavampi asia kuin se että vahingossa painaa tuossa tee valituille kohdassa ylintä Poista rivit painiketta jolloin kyselemättä häviää kaikki valitut rivit.

Ja hyvä huomio sekin että tiedätte että ergonomia on ongelma, mutta ette ole valmiit tekemään mitään sen eteen.

Kun kertatiliöinti kysyy vielä varmistusta toisin kuin poista rivit niin ei tuo rivien kertatiliöinti mikään katastrofi tuohon nähden ole. Ja kun Netvisorissa ei tälläkään hetkellä juuri mitään saa enterillä hyväksyttyä niin miksi joku sen osaisi enterillä edes vahingossa kuitata? Olen kyllä itse onnistunut hiirellä sen vahinkopainalluksen tekemään. Ja jos kaikkia vahinkopainalluksia ruvetaan eliminoimaan niin kyllä tästä ohjelmasta vaikea saadaan Hymiö Surullinen