peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR **

Miten lisätään kustannuspaikka NV:iin?

Miten kustannuspaikka lisätään NV:iin?

2VASTAUSTA2
Highlighted

Re: Miten lisätään kustannuspaikka NV:iin?

Hei!

Netvisorissa kustannuspaikkoja kutsutaan nimellä "laskentakohde". Laskentakohdeotsikoiden ja itse laskentakohteiden hallinta tapahtuu kirjanpidon perustietojen ja asetusten kautta (Accounting -> Kirjanpito -> Perustiedot ja asetukset -> laskentakohteet)

Kohdelaskenta – Netvisor tukiportaali

Highlighted

Re: Miten lisätään kustannuspaikka NV:iin?

Vielä lisäyksenä Lauran vastaukseen:

Mikäli teillä on myyntireskontra käytössä, niin Myynnin perustiedoista voidaan asettaa Myyntilaskujen oletuslaskentakohteet rivikohtaisiksi.

Screen Shot 2015-05-28 at 3.10.18.png

Screen Shot 2015-05-28 at 3.10.30.png

Tämä mahdollistaa myyntilaskun rivien kohdistamisen suoraan eri laskentakohteille (kustannuspaikoille). Lisäksi em. toiminto mahdollistaa pieniä automatisointeja.

2015-05-28_15-14-17.jpg

Avaa laskentakohdeotsikon hallinta painamalla yo. kuvan nuolen osoittamaa toiminnetta.

2015-05-28_15-15-53.jpg

Jos valitset Tuotetiedot, niin voit asettaa tuotteille oletuslaskentakohteen, eli kaikki ko. tuotteen myynti kirjautuu automaattisesti oletukseksi asetetulle kustannuspaikalle. Jos valitset Asiakastiedot, niin voit asettaa asiakaskohtaisen oletuslaskentakohteen ja kaikki ko. asiakkaan laskut kirjataan tälle oletuskohteelle. Tehtävänhallinta-valinta liittyy CRM-osioon ja kustannuspaikkojen käyttöön siellä. -Yleisimmin ohjaukset tehdään joko tuote- tai asiakasrekisteriin.