peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Annika Rönnberg
CONTRIBUTOR **

Miten lisätään kustannuspaikka NV:iin?

tekijä Annika Rönnberg

Miten kustannuspaikka lisätään NV:iin?

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Vielä lisäyksenä Lauran vastaukseen:

Mikäli teillä on myyntireskontra käytössä, niin Myynnin perustiedoista voidaan asettaa Myyntilaskujen oletuslaskentakohteet rivikohtaisiksi.

Screen Shot 2015-05-28 at 3.10.18.png

Screen Shot 2015-05-28 at 3.10.30.png

Tämä mahdollistaa myyntilaskun rivien kohdistamisen suoraan eri laskentakohteille (kustannuspaikoille). Lisäksi em. toiminto mahdollistaa pieniä automatisointeja.

2015-05-28_15-14-17.jpg

Avaa laskentakohdeotsikon hallinta painamalla yo. kuvan nuolen osoittamaa toiminnetta.

2015-05-28_15-15-53.jpg

Jos valitset Tuotetiedot, niin voit asettaa tuotteille oletuslaskentakohteen, eli kaikki ko. tuotteen myynti kirjautuu automaattisesti oletukseksi asetetulle kustannuspaikalle. Jos valitset Asiakastiedot, niin voit asettaa asiakaskohtaisen oletuslaskentakohteen ja kaikki ko. asiakkaan laskut kirjataan tälle oletuskohteelle. Tehtävänhallinta-valinta liittyy CRM-osioon ja kustannuspaikkojen käyttöön siellä. -Yleisimmin ohjaukset tehdään joko tuote- tai asiakasrekisteriin.

Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei!

Netvisorissa kustannuspaikkoja kutsutaan nimellä "laskentakohde". Laskentakohdeotsikoiden ja itse laskentakohteiden hallinta tapahtuu kirjanpidon perustietojen ja asetusten kautta (Accounting -> Kirjanpito -> Perustiedot ja asetukset -> laskentakohteet)

Kohdelaskenta – Netvisor tukiportaali