peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Miten poistan tilauksen kun tilaus lukitulla kaudella?

tekijä Anonymous

Miten poistan tilauksen (myynti) joka on sen verran vanha että on jo lukitulla kaudella.

 

Jos avaa normaalisti kyseisen tilauksen ja valitsee "poista tilaus" tulee ilmoitus: Ei voida poistaa, kuuluu lukitulle kaudelle.

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Henri,

Kiitos kysymyksestäsi! Sinun tarvitsee tehdä tilikausien hallinnasta alv-lukituksen ohitus kyseiselle kuukaudelle, jotta voit poistaa tilauksen. Muistathan käydä peruuttamassa ohituksen kun tilaus on poistettu.

CONTRIBUTOR ***

Hiukan samaa ongelmaa poden täälläkin ja kysyn tarvitseeko tuon lukituksen olla niin "voimakas" jo myyntitilauksissa? Kirjaan tilaukset niiden tullessa ja toimitus saattaa olla vasta parinkin kuukauden päästä. Koska Netvisorissa ollaan päätetty että lähetysvaiheessakin lähetteeseen tulostuu tilauksen laatimispäivä myös lähetteen päivämääräksi, niin ihan siisteyden vuoksi joskus isommille asiakkaille haluaisi tuon päivämäärän päivittää oikeaksi. Mutta eihän se niin helposti onnistu, kun on jo kausi lukittu. Vielä enemmän herättää ihmetystä kun lähetteelle on eräpäiväkin merkitty kuukausia taaksepäin!

Asiakkaissa herättää muuten epäilyä NTV n asiallisuudesta kun päivämääriä korjaan kynällä lähetteeseen- epäilevät minun kykyjäkin käyttää ohjelmistoa!