peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Miten poistan tilauksen kun tilaus lukitulla kaudella?

Miten poistan tilauksen (myynti) joka on sen verran vanha että on jo lukitulla kaudella.

 

Jos avaa normaalisti kyseisen tilauksen ja valitsee "poista tilaus" tulee ilmoitus: Ei voida poistaa, kuuluu lukitulle kaudelle.

2VASTAUSTA2
Highlighted
CHAMPION *

Re: Miten poistan tilauksen kun tilaus lukitulla kaudella?

Hei Henri,

Kiitos kysymyksestäsi! Sinun tarvitsee tehdä tilikausien hallinnasta alv-lukituksen ohitus kyseiselle kuukaudelle, jotta voit poistaa tilauksen. Muistathan käydä peruuttamassa ohituksen kun tilaus on poistettu.

CONTRIBUTOR ***

Re: Miten poistan tilauksen kun tilaus lukitulla kaudella?

Hiukan samaa ongelmaa poden täälläkin ja kysyn tarvitseeko tuon lukituksen olla niin "voimakas" jo myyntitilauksissa? Kirjaan tilaukset niiden tullessa ja toimitus saattaa olla vasta parinkin kuukauden päästä. Koska Netvisorissa ollaan päätetty että lähetysvaiheessakin lähetteeseen tulostuu tilauksen laatimispäivä myös lähetteen päivämääräksi, niin ihan siisteyden vuoksi joskus isommille asiakkaille haluaisi tuon päivämäärän päivittää oikeaksi. Mutta eihän se niin helposti onnistu, kun on jo kausi lukittu. Vielä enemmän herättää ihmetystä kun lähetteelle on eräpäiväkin merkitty kuukausia taaksepäin!

Asiakkaissa herättää muuten epäilyä NTV n asiallisuudesta kun päivämääriä korjaan kynällä lähetteeseen- epäilevät minun kykyjäkin käyttää ohjelmistoa!