peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Miten saa  - ostolasku asiatarkastettavana/hyväksyttävänä ilmoituksen sähköpostiin - toiminnon päälle?

tekijä Anonymous

Miten saa  - ostolasku asiatarkastettavana/hyväksyttävänä ilmoituksen sähköpostiin - toiminnon päälle?

  • Osto
5 VASTAUSTA5

tekijä Heidi Strandén

Ostolaskuista muistuttavaa palvelua kutsutaan Netvisorissa viestintäpalveluksi. Se on lisäpalvelu, joka otetaan käyttöön Palvelunhallinta-valikosta ja siinä on kiinteä kuukausiveloitus. Sähköpostimuistutusten lisäksi voidaan aktivoida tekstiviestimuistutukset ja tekstiviestiveloitukset laskutetaan käyttäjän perusyrityksestä. Jotta käyttäjä voi lisätä yritykseen tai poistaa käytöstä Netvisor-palveluita tulee hänellä olla joko yrityksen pääkäyttäjä, tilitoimiston pääkäyttäjä tai käyttäjähallitsijan oikeus ko. yrityksessä. Lisätietoja viestintäpalvelusta löytyy täältä ja Netvisor-palveluiden käyttöönotosta täältä.

Viestintäpalvelun aktivointi tapahtuu klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa yrityksen nimeä ja valitsemalla Palvelunhallinta-valikosta Netvisor-palvelut ja aktivoidaan Viestintäpalvelu. Tässä esimerkissä on aktivoitu myös tekstiviestien välitys:

Kun palvelu on otettu käyttöön yrityksessä näkyy Reskontrien käyttöoikeuksissa jokaisen käyttäjän kohdalla Viestintä ja valinnat, joiden mukaan ilmoitusta ostolaskuista käyttäjälle tehdään. Tässä esimerkki, jossa käyttäjälle lähtee viestiä kun hänelle ohjataan laskuja asiatarkastukseen tai hyväksyntään:

Jotta sähköposti- tai tekstiviestiä käyttäjälle voidaan toimittaa tulee käyttäjän Omissa perustiedoissa olla tallennettuna sähköpostiosoite ja kännykkänumero.

Huom. Omissa perustiedoissa on myös valinta järjestemäviestien kanavasta ja jos käyttäjä määrittelee täällä Ei viestintää ei käyttäjälle toimiteta mitään viestejä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Heidi!

Kiitos nopeasta, yksityiskohtaisesta ja selvästä vastauksesta!

Meillä kaikki muut kohdat oli tehtynä, mutta käyttäjän omissa perustiedoissa oli kohta ei viestintää päällä.

Jäämme odottelemaan viestejä ostolaskujen kierrolle saapumisesta!

T: Johanna

Hei Johanna,

Hyvä, että löysitte syyn viestien toimimattomuuteen. Tuo käyttäjän omissa asetuksissa oleva viestintäkanava on usein syy miksi viestejä ei tule. Asetuksen pääsee muuttamaan vain käyttäjä itse tai se käyttäjä, joka on alunperin perustanut käyttäjän Netvisoriin ihan ensimmäistä kertaa. Jos esim. sinä olet perustanut käyttäjän, pääset muuttamaan viestintäkanavan ko. käyttäjälle Palvelunhallinnan Käyttäjäoikeuksien hallinnasta klikkaamalla ko. käyttäjän nimeä ja sen jälkeen Muokkaa käyttäjän henkilötietoja eli vielä kuvina:

Mainittakoon vielä, että Matti Matikainen on kuvitteellinen henkilö testiyrityksessämme, ettei kenellekään tule kuvaa, että esimerkki olisi todellisuudesta.

Petri Tykkä
CONTRIBUTOR ***

Olin vähän yllättynyt 'viestintäpalvelun' korkeasta hinnasta (11,70-82€) kun kyseessä on sähköpostien automaattilähetyksestä. Minun kokemuksen mukaan muistutusmeiliä tarvitsee lähinnä käyttäjät joilla tapahtumia on harvoin ja silloin kiinteä kuukausimaksu tuntuu kalliilta.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Viestintäpalvelun hinnoittelu on perustunut alun alkaen siihen, että ostolaskujen ja matkalaskujen viestinnän lisäksi, se sisältää osana CRM-toiminnallisuutta mahdollisuuden vastaanottaa sähköposteja palveluun ja mahdollisuuden luoda ja lähettää asiakkaille uutiskirjeitä. Viestintäpalvelun toiminnot ovat useamman modulimme osa-alueella hyödynnettävissä.

Viestintäpalvelu tulee olemaan myös jatkossa keskeisessä roolissa kun uudistamme palvelua loppukäyttäjien suuntaan entistä proaktiivisemmaksi. Viestintäpalvelun kehittämisen osana myös mietimme palvelun hinnoittelua ja sen rakennetta.