peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Rane Olsen
VISMA

Miten siirryn sähköiseen laskutukseen Netvisorissa?

tekijä Rane Olsen

Siirtyminen sähköiseen laskutukseen on Netvisorissa yksinkertaista.

Myynti

Kaikilla asiakkaillamme, jotka käyttävät Myyntiosiota, on mahdollisuus lähettää asiakkailleen verkkolaskuja. Lisätään vain verkkolaskuosoite ja -operaattori asiakaskorttiin ja sitten käsitellään lähettämättömät myyntilaskut sähköisesti. Erillistä sopimusta ei verkkolaskujen lähetyksestä b2b-laskutuksessa tarvita.

Myös kuluttajaverkkolaskutus on tuettu, mutta se vaatii erillisen sopimuksen verkkolaskujen lähettämisestä oman pankin kanssa. Sopimus lähettämisestä tarvitaan vain Netvisorista lähetettävää laskuttajailmoitusta varten ja koskee vain kuluttajaverkkolaskutusta.
Aiheeseen liittyvä ohje: Kuluttajaverkkolaskutus (elaskut ja suoramaksut) – Netvisor tukiportaali

Kaikilla Myyntiosion käyttäjillä on myös mahdollisuus käyttää PDF eKirje -tulostuspalvelua. Lähetysvaiheessa laskun PDF-kuva lähetetään alihankkijan palveluun, missä se tulostetaan, kuoritetaan ja lähetetään vastaanottajalle.

Osto

Ostolaskujen skannauspalvelu on heti käytettävissänne, verkkolaskujen vastaanoton osalta tarvitaan sopimus pankin kanssa. Vastaanotto-osoitteeksi voidaan valita joko IBAN tai OVT, IBAN on yleinen suositus pankkiverkossa.

Laskutusosoitteet löydät seuraavasti:

Paina yrityksen nimeä, vasen yläkulma, yrityksen perustiedot ja asetukset ja perustietosivulta kohta "Laskutusosoitteet". Sivulla näytetään yrityksenne skannausosoite, skannauksen sähköpostiosoite ja pankkitilien hallinnassa valitsemanne verkkolaskujen vastaanotto-osoitteet. Ko. sivulta voidaan myös tulostaa toimittajille tiedote sähköiseen laskutukseen siirtymisestä. -Myös toimittajakohtaiset kirjeet on mahdollista tulostaa omalla toiminnollaan.

Aiheeseen liittyviä ohjesivuja:

Ostolaskujen skannauspalvelu – Netvisor tukiportaali

Ostolaskujen vastaanotto sähköpostitse – Netvisor tukiportaali

Verkkolaskun vastaanotto on suositeltavaa priorisoida, se on edukkainta sekä lähettäjälle että vastaanottajalle ja sisältää vähiten virheitä.

0 VASTAUSTA0