peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
Anonymous
Ei sovellu

Monikielisyys

Netvisor on osittain käytettävissä kielillä suomi, ruotsi ja englanti. Kuitenkin tuotenimien, tuotekuvausten ja yksiköiden kieliversiot uupuvat. Ulkomaille myydessä vähintäänkin tuotenimen ja yksiköiden saaminen aluksi vaikkapa englanninkielisinä olisi hyvä lisäys.

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Monikielisyys

Moi Juha,

Netvisorissa on kaksi mahdollisuutta kielivalintojen osalta. Ensimmäinen on käyttöliittymäkieli, joka löytyy kun painat omaa nimeäsi Netvisorin oikeasta yläkulmasta. Toinen valinta on yrityksen perustiedoissa olevat kaksi vaihtoehtoista raportointikieltä, ruotsi ja englanti. Tämä valinta löytyy kun painat yrityksesi nimeä vasemmasta yläkulmasta, sieltä perustiedot ja asetukset ja ko. sivulla on valittavissa yrityksen ensimmäinen ja toinen ulkomainen kieli. Tämä mahdollistaa mm. kirjanpidon raporttien ottamisen eri kielillä.

Tuotenimien osalta meillä on Laajennetun Tuotehallinnan toiminnoissa tuki myös ruotsin- ja englannin kielille. Mikäli asiakaskortissa on määriteltynä asiakkaan oletuskieleksi englanti, ja laskulle valitaan tuote, jolla on ko. kielinen nimi määritettynä, niin laskulla käytetään tulostuksessa tätä valintaa. Tämä maksullinen lisäosa siis ratkaisee tämän kielisyysongelman tuotteiden osalta.

Yksiköt, maksuehdot, toimitustavat ja -ehdot joutuu valitettavasti lisäämään itse eri kieliversioina. Nämä voi sitten asettaa asiakaskortteihin oletukseksi, lisätietojen muokkauksen välilehdelle.