peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pekka Hyvönen
CONTRIBUTOR **

Muodostetut tositteet näkymä

tekijä Pekka Hyvönen

Netvisorin uudessa käyttöliittymässä näyttää poistuneen Muodostetut tositteet näkymä myyntilaskujen lähetyksen jälkeen. Tulee vain listaus lähetetyistä laskuista. Muodostetut tositteet näkymä on tärkeä, laittakaa se takaisin. Joudumme muokkaammaan myyntilaskujen tositteitten alv-kirjauksia, joten tarvitsemme aikaisemman listauksen tositeriveistä.

4 VASTAUSTA4
Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Pekka,

Tositteille pääsee suoraan siitä tulostuksen jälkeen avautuvasta ikkunasta. Oletuksena Tosite-sarake on näkyvissä, mutta jos sitä ei näy, niin Näytä sarakkeet > Laskutiedot > Tosite  - valitaan Tosite ja painetaan nappia "Päivitä näkymä".

tositteet.png

Tositteet kannattaa avata painamalla tositenumeroa hiiren oikealla korvalla > Avaa linkki uudessa välilehdessä. Muokkauksen jälkeen avautuneen välilehden voi sulkea ja ottaa laskuluettelosta seuraavan tositteen käsittelyyn samalla tavalla.

Pekka Hyvönen
CONTRIBUTOR **

Moi,

Kiitos vastauksesta. Tämä ei kuitenkaan vastaa ongelmaan. Vanhassa olevasta Muodostetut tositteet näkymästä pystyy sivua päivittämällä näkemään helposti että on tehnyt tarvittavat muutokset kaikkiin tositteisiin, uudessa tätä näkymää ei enää ole. Tositteitten käsittely tapahtuu toki juuri kuten kuvaat avaamalla uuteen välilehteen, mutta kun ei ole enää koontinäkymää niin helposti voi jäädä jokin tosite käsittelemättä. Tämän näki helposti vanhassa.

Pekka

Accepted solution
Virpi Laine
VISMA

Hei

Lähetyksen jälkeen näkymään tulee ilmoituspalkki missä lukee laskujen määrä sekä linkki Tositteet X kpl. Tuota linkkiä painamalla saat näkyviin saman listauksen muodostuneista tositteista kun aikaisemmin.

Tästä näkymästä pääset tekemään samat toimenpiteet kun aikaisemmin. Auttaisiko tämä sinua?

Virpi

Pekka Hyvönen
CONTRIBUTOR **

Hei,

Kyllä auttaa, juuri tätä näkymää etsinkin.

Pekka