peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Muutos myyntitilausten varastotapahtumien muodostumisessa / toimitusten käsittelyssä

Hei,

Olemme muuttamassa tilausten laskuttamista siten, että jatkossa (7.5. päivityksen jälkeen) varastotapahtumat kuitataan käsitellyiksi jo toimittamisen yhteydessä (nykyisin laskutuksen yhteydessä). Muutos vaikuttaa lähinnä niiden yritysten varastokäsittelyyn, jotka toimittavat tavarat ja laskuttavat tilaukset eri aikaan. 

 

Muutos on osa tilaus- ja toimituskäsittelymme uudistamista, jossa uudistamme sekä näkymät että parannamme esim. osa- ja jälkitoimitusten käsittelyä. Lisää muutoksia on siis tiedossa tässä kevään ja kesän mittaan. Tämä on myös yksi niistä muutoksista mitä meiltä on eniten toivottu.

 

Mikäli sinulla on huolia / toiveita muutokseen liittyen, niin jätä kommenttisi tähän viestiketjuun.

3VASTAUSTA3
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Muutos myyntitilausten varastotapahtumien muodostumisessa / toimitusten käsittelyssä

Mihin tämä käytännössä vaikuttaa? Jos esim. laitetaan tilaus toimitetuksi 30.5. toimituspäivällä, mutta lähetys viivästyykin jostain syystä ja lähtee oikeasti vasta 1.6., jolloin laskutus siis tehdään 1.6. päiväyksellä, niin mille päivälle varastotapahtuma kirjautuu? Ymmärtäisin niin että varastotapahtuman pitäisi päiväytyä laskun päivälle jotta kirjanpito menisi oikein.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Muutos myyntitilausten varastotapahtumien muodostumisessa / toimitusten käsittelyssä

(updated by Jyrki Saikkonen ‎28-04-2020 09:23 )

....ei mitään -sisäistin lukemani vasta kirjoituksen  jälkeen sorry

Highlighted

Vastaus: Muutos myyntitilausten varastotapahtumien muodostumisessa / toimitusten käsittelyssä

Hei Minna,

 

Asiakkaat saavat jatkossakin valita tuon kirjaustavan yrityskohtaisesti. Tähän tulee avuksi erillinen "Varaston asetukset" -sivu, tuotteet-valikon alle. Hyvin moni meidän asiakkaistamme on tuota toimituspäivän mukaan kirjaamista toivonut, jotta varastosaldo vähenee siinä vaiheessa kun tavara varastossa pakataan kun laskutus saattaa tapahtua esim. koontilaskulla vasta viikon kuluttua. Näin ollen tämä muutos auttaa heitä.

 

tavaroiden toimituspäivä, palvelujen suorituspäivä tai ennakkomaksun maksupäivä tulee verottajan ohjeen mukaan ilmoittaa laskulla, mutta sen ei tarvitse olla sama kuin laskupäivä. https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48090/laskutusvaatimukset-arvonlisäverotuks...