peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Myynnin hyvityslasku

Moi. En ihan tajua myynnin hyvityslaskun ohjetta. Taipuuko Netvisor tällaisessa tilanteessa: eli pitäisi hyvittää asiakkaalle hänen jo maksamastaan myyntilaskusta puolet ja tässä on sellainen homma että myyntilaskun on maksanut kaksi eri henkilöä puoliksi ja hyvitys pitäisi myös maksaa heille molemmille, mutta siis vain puolet laskusta. 

2VASTAUSTA2
Highlighted

Re: Myynnin hyvityslasku

Moi Riikka,

 

Voit muodostaa veloituslaskusta hyvityslaskun ja sitten otat sen heti muokattavaksi. Muokkaa laskun riviosan jokaisen tuoterivin määrä-kenttään puolet siinä olevasta määrästä. Jos määrä on miinus yksi, niin muokkaa -0,5 jne. Tarkasta muokkauksen jälkeen että laskun summa on puolet veloituslaskusta. Lähetä hyvityslasku tarvittaessa asiakkaille.

 

Tämän jälkeen maksa hyvitykset molemmille joko tilisiirtoina Netvisorista tai suoraan verkkopankista. Odota että maksut näkyvät tiliotteella ja käsittele sitten avoimena oleva hyvityslasku seuraavasti:

  1. Avaa oikeasta yläkulmasta Myyntilaskun toiminnot ja valitse sieltä "Lisää suoritus"
    Screenshot 2020-03-03 at 15.35.10.png
  2. Lisää suoritus tiliotteella näkyvän maksun päivälle, puolita suorituksen summa (pitää olla negatiivinen, koska hyvitys), käytä sitä pankkitiliä mistä maksu maksettiin. Lopuksi tallenna.
    Screenshot 2020-03-03 at 15.36.36.png
  3. Laita MS-tositteen numero muistiin.
  4. Lisää toinen suoritus kohtien 1 ja 2 mukaisesti ja laita taas MS-tositteen numero muistiin.

Siirry sitten lopuksi tiliotteelle ja avaa se muokattavaksi, maksutapahtuman oikeasta reunasta Muu tapahtuma -linkin alta valitse tositteen linkittäminen ja linkitä ensimmäinen tosite siihen. Etsi toinen maksutapahtuma ja toista edellinen. Nyt molemmat tapahtumat ovat saaneet tositelinkityksen kauniisti tiliotteelle ja hyvityslasku on maksettuna reskontrassa.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Myynnin hyvityslasku

Kiitos paljon!