peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ari Vänskä
CONTRIBUTOR ***

Myyntilaskujen lähettäminen älykkäällä Excelillä jossa laskentakohdetiedot

tekijä Ari Vänskä

Tähän työkaluun kaivattaisiin mahdollisuutta lähettää myyntilaskuja laskentakohdetiedoilla. Myyntilaskun sisällä tuoteriveillä laskentakohde on lisättävissä manuaalisesti, mutta tämä olisi mahtavaa saada automatisoitua.

5 VASTAUSTA5

tekijä Terhi Krutsin

Hei Ari,

Kiitos viestistänne!

Älykkäällä Excel -lomakkeella voidaan tuoda myyntilaskut laskentakohdetiedoilla, mutta tämä tosiaan vaatii manuaalista työtä.

Kehitystoiveenne myyntilaskujen tuonti lomakkeen osalta voisitte käydä kirjaamaan Netvisor-tuoteideointiin, jolloin myös muut käyttäjät pääsevät keskustelemaan ja äänestämään ideoita. Tuoteideointi-osio löytyy täältä: Netvisor-tuoteideointi.

Ari Vänskä
CONTRIBUTOR ***

Heippa,

Kävin luomassa idean tuosta linkistä. Eli tämän keskustelun voi varmaan poistaa ettei ole tuplana.

t.Ari

Terve Ari,

Hieno homma, että aiheesta on nyt luotu idea! Hymiö Onnellinen

Näissä tapauksissa on hyvä ilmoittaa keskustelun päätteeksi, että idea on luotu. Eli juuri niin kuin teit. Ja tämän lisäksi lisää vielä linkin ideaan, niin idea löytyy tämän keskustelun kautta, niin kuin ideoistakin. Tämä onnistuu helposti, kun leikkaa/liimaa idean osoitteen keskusteluun.

Keskustelut on aina hyvä jättää näkyviin, niin muutkin tietävät mistä on keskusteltu.

Linkki aiheesta tehtyyn ideaan: Myyntilaskujen lähettäminen älykkäällä Excelillä laskentakohdetiedoin

Ari Vänskä
CONTRIBUTOR ***

Heippa,

Uusi tarve ilmeni älykkääseen exceliin, eli myös muun valuuttaisia myyntilaskuja (kuin Euro) olisi tarpeen saada lähetettyä eteenpäin. Valuuttatieto on ilmeisesti tässäkin tapauksessa vasta asetettavissa jo Netvisoriin lähetetyllä, sinne syntyneellä myyntilaskulla.

Eli dimensiotietoja ja valuuttatietoja kaivattaisiin. Muuten on erittäin kätevä työkalu. Hymiö Onnellinen

Hei Ari,

Kiitos viestistänne.

Valitettavasti valuuttatukea ei älykkäistä Excel -lomakkeista löydy. Tästä asiasta voisitte käydä kirjaamassa kehitystoiveen Netvisor-tuoteideointiin, jolloin myös muut käyttäjät pääsevät keskustelemaan ja äänestämään ideoita. Tuoteideointi-osio löytyy täältä: Netvisor-tuoteideointi.

Laskentakohteiden osalta olisi mahdollisuus käydä asettamassa tuotekortille halutut laskentakohteet, jolloin laskentakohteet tulevat automaattisesti laskuriville laskuaineiston tuonnin yhteydessä.