peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tuula Jehkonen
GURU ***

Myyntilaskulle muodostui monta yksipuolista tositetta

tekijä Tuula Jehkonen

Asiakkaani myyntilaskulle muodostui monta yksipuolista tositetta ja yhdessäkään ei ole käsittelyhistoriaa. Kaikilta näiltä on linkki myyntilaskulle, mutta kun menee myyntilaskulle niin sillä on vain yksi tosite ja se ei ole mikään näistä yksipuolisista. Tukipyyntö ei vastaa, lasku on tammikuulta ja alv päivä tänään.

4 VASTAUSTA4
Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

 

Nopea apu on tiliöidä oikein se tosite mikä on linkitettynä laskuun ja sitten mitätöidä ne ylimääräiset tositteet pois.

Tuula Jehkonen
GURU ***

Hei Rane

Näin teinkin. Tukenne on ruuhkautunut ja apua saa tosi hitaasti, pitäisikö teidän tehtä asialle jotain? Puhelimitse ei myöskään pääse läpi ja tämä ongelma teillä on ollut jo pitkään.

T:Tuula

Rane Olsen
VISMA

Moi Tuula,

 

Uutta henkilöstöä haetaan jatkuvasti, ja jo sisään otettuja koulutetaan koko ajan taustalla, tälle alalle ei kasveta asiantuntijaksi kovin nopeasti. Toimia on tehty, niitä tehdään parhaillaan ja niitä tullaan tekemään jatkossakin. Lisäksi, nyt on vuoden vilkkain aika, joten palvelumme on normaalia enemmän kuormitettuna tällä hetkellä. Yleensä tilanne tasaantuu huhtikuussa. Yleisesti ottaen myös tämän tilinpäätösajan tukikysymykset ovat vaikeampia ja vievät pitemmän ajan selvittää kuin muun vuoden vastaavat.

Tuula Jehkonen
GURU ***

Sama tilannehan se on täällä tilitoimistopuolella, me vaan emme pysty sanomaan että sori kun alvi päivä meni ohi, mutta meillä on ruuhkaa.