peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Netboxin viestit katoavat

Netboxissa on ilmeisesti jokin häiriö, ollut jo ainakin parin viikon ajan. Meillä on jäänyt tulematta perille useita viestejä asiakkailta, jotkut viestit kuitenkin tulevat perille. Eräs asiakas huomasi itsekin, että jo lähetetyt viestit olivat kadonneet netboxista, eli eivät jää näkyviin edes lähettäjälle.

3VASTAUSTA3
Highlighted

Vastaus: Netboxin viestit katoavat

Kiitos viestistäsi!

 

Viestien katoamisten selvittämiseksi tarvitsemme näistä tapauksista lisää tietoa. Otamme sinuun suoraan yhteyttä tarkempien tietojen saamiseksi.

Highlighted

Vastaus: Netboxin viestit katoavat

Hei!

 

Olemme havainneet Netboxin testauksessa, että viesti katoaa tapauksissa, joissa viestistä on poistuttu ennen viestin tallentumista.

 

Viestin tallentumisessa on pieni viive sen vuoksi, että käyttäjän on mahdollista halutessaan peruuttaa lähetetty viesti heti lähetyspainikkeen painamisen jälkeen. Viestin päällä pyörivä kuvake kertoo, että tallennus on vielä kesken.

 

Teemme toimintoon parannuksen siten, etteivät viestit enää katoaisi nopeasti viestistä poistuttaessa. Ennen ao. parannuksen julkaisua ratkaisuna ongelmaan on odottaa viestin tallentumista ennen viestistä poistumista.

 

Lisätietoa parannuksen julkaisusta saatte seuraamalla julkaisutiedotteitamme.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Netboxin viestit katoavat

Hyvä että syy löytyi ja korjaus tulossa. Meillä toiset asiakkaat tuppaa välillä olemaan vähän vauhdikkaita.