peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Taina Sipilä
CONTRIBUTOR *

Netvisor API: Tarjoustietojen vienti Myynnin KPI Dashboardille

tekijä Taina Sipilä

Mahdollistamme Dear Lucylla (dearlucy.co) yrityksen avainlukujen reaaliaikaisen seurannan. Tiedot dashboardeille tuodaan suoraan yrityksen käytössä olevista järjestelmistä, mm. CRM, talous, HR, markkinointi. Visman tuotteista valmiita connectoreita on mm. Severa, Valueframe ja Netvisor.

Netvisorista haettavalla datalla on tuotettu mm. talouden dashboardeja (lv, ebit, opex jne.) ja myynnin dashboardeja (tilaukset jne.). Meiltä on nyt kysytty Netvisor lähtöistä myynnin dashboardia, joka käsittää myyntiputken hallintaa eli tarvittaisiin tarjousdataa (tarjouskanta €/kpl, jne.). Tämä on meidän kokemuksen mukaan yksi yrityksen kiinnostavimmista ja kriittisimmistä seurattavista mittareista/dashboardeista ja olemme niitä toteuttaneetkin usean CRM:n datalla. Koska Netvisor API kattaa tarjoustietojen hakemisen?

1 VASTAUS1

tekijä Terhi Krutsin

Hei Taina,

kiitos viestistäsi!

Tarjouksien noutaminen ei tosiaan ole tällä hetkellä mahdollista Netvisorin rajapinnan yli. Tästä voisi kirjata kehitystoiveen meidän Developer Communityyn, jolloin tätä ideaa voisivat äänestää myös muut integraatiokumppanimme. Pyrimme käsittelemään näitä kehitystoiveita parin viikon välein.

Mukavaa alkavaa viikkoa!