peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted

Re: Netvisor ei aukea ollenkaan?

Hei,

Lyhyitä katkoja on esiintynyt iltapäivän aikana ja valitettavasti on mahdollista, että vielä loppupäivän aikana esiintyy lyhyitä katkoja. Tilanne tulee korjaantumaan ensi yönä huoltotyön yhteydessä. Mahdollisen katkon esiintyessä suosittelemme selaimen sulkemista ja uudelleenkirjautumista. Koko konetta ei siis ole tarve käynnistää uudelleen. Päivitämme tilannehuoneen julkaisua aina, kun tiedämme asiasta lisää.

*Ratkaistu* Kirjautuminen Netvisoriin ei onnistu kaikilla käyttäjillä

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa!

CHAMPION ***

Re: Netvisor ei aukea ollenkaan?

Kuka taas vastaa tässäkin menetystä työajasta ym., kun Netvisor vaan valittelee ja antaa ohjeeksi käynnistää koneen uudelleen. Kellään ei ole aikaa sellaiseen pelleilyyn. Jos hoitaisivat kerrankin niin että ohjelma toimisi kunnolla, mutta sepä on turha toivo, kun nämä palvelinten hidastelutkaan ei ole koskaan heidän vika, niitäkin on vaikea myöntää ja ne laitetaan asiakkaiden yhteyksien piikkiin. Mitään korvauksiahan on turha pyytää katkoksista tai hidasteluista jotka johtuvat Netvisorista, koska vikahan ei ole koskaan heidän, asiakkaiden laskutus on ilmeisesti heidän ydinosaamisensa, mitä siitä jos ohjelma ja sen toiminnot ovat vuodesta toiseen puutteellisia.

CHAMPION **

Re: Netvisor ei aukea ollenkaan?

Moi,

olen Teemun kanssa samaa mieltä noista käyttökatkoista. Ja ne aina tulevat näin keväällä, kun on ruuhkaa palvelimilla. Aina haalitaan uusia asiakkaista mutta palvelinkapasiteetti ei pysy kuin perässä. Lisäksi, jos käyttäjän pitää mennä ronkkimaan HTML-koodia saadakseen lomakkeita toimimaan, niin se ei ole sopimuksen mukaista. Olemme maksaneet ja maksamme toimivasta palvelusta koko ajan. Tilitoimistossa tällaiset katkokset johtavat siihen, että työnrytmitykset kärsivät ja joudutaan uudelleen jakamaan tehtäviä toisille. Erittäin paljon työtä katkot aiheuttavat. Ja yleensä on niin että, jos ei ole mitään sanktioita (muuta kuin se, että ottaa toisen firman pilven käyttöön) niin tilanne jatkuu samanlaisena.

Myöskään lupaus siitä, että palvelut ovat ylhäällä 99,95 %:sti, ei ole riittävä, koska vuorokaudessa on 24 tuntia eli 1 440 minuuttia. Jos palvelu on alhaalla 0,5% päivittäin (jonka se voi olla sop. mukaan pois päältä), niin silloin päivittäin voi olla palvelut käytöstä pois 72 minuuttia!!!

Minusta se on aika paljon. Siis päivittäin ja tod.näk. katkos ei ole yöllä vaan työaikaan. Siis 1h 12min alhaalla / työpäivä.

Ystävällisin Terveisin – Timo

0400-900655

Tilitoimisto Euromite

Re: Netvisor ei aukea ollenkaan?

Moikka,

Kiitos palautteestanne. Olemme pahoillamme aiheutuneista häiriöistä työtehtävien hoitoon. Ymmärrämme täysin, että Netvisor on kirjanpitäjille päivittäinen työkalu minkä toimimattomuus aiheuttaa välittömiä ongelmia työtehtäviin. Ja työtehtävät ovat monesti luonteeltaan akuutteja, kuten palkan maksaminen mitä ei voi lykätä seuraavalle päivälle.

Suhtaudumme palvelumme jatkuvuuteen ja saavutettavuuteen sen vaatimalla vakavuudella. Teemme jatkuvasti taustalla lyhyen ja pitkän tähtäimen päivityksiä ja uudistuksia, jotta palvelu kehittyy jatkuvasti entistä paremmaksi.

Olen samaa mieltä, että yli tunnin katkot päivittäin olisi aika kohtuutonta. Mutta palvelulupaus 99,95 % tarkoittaa käytännössä 43 sekunnin päivittäistä katkoa (keskimäärin).

Palvelu oli eilen päiväsaikaan n. 25 minuuttia alhaalla (useampi lyhyt katko) ja illan aikana vielä 35 minuuttia (useampi lyhyt katko). Ymmärrämme toki, että minuutinkin katko aiheuttaa todennäköisesti pidemmän katkon töiden hoitoon kun pitää kirjautua uudestaan ja palata takaisin asioiden äärelle.

Tämän vuoden osalta koko palvelun saavutettavuus (24/7) on ollut n. 99,952 %. Tämä sisältää koko palvelua ja kaikkia käyttäjiä koskevat katkot. Tämän lisäksi on ollut joitain yksittäisiä tilanteita kun osalla käyttäjistä ei ole esim. kirjautuminen onnistunut hetkellisesti.

Jatkamme panostuksia palvelun kehittämiseksi entisestään myös tällä osa-alueella. Pahoittelut vielä kerran palvelun aiheuttamista häriöistä.

Ystävällisin terveisin,

Timo Pöntinen

Kehityspäällikkö, Netvisor