peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JiiPeeWee
CONTRIBUTOR ***

Netvisor lähettävä sähköpostiosoite

tekijä JiiPeeWee

Olen lähettänyt asiakkaalle laskuja Netvisorista toiminnola "Välitys sähköpostitse". Laskut eivät ole menneet perille (vaikka sähköpostiosoite on tarkastettu ja oikein). Asiakas haluasi varmistaa, ettei mikään tietoturvasääntö blokkaa näiätä laskuja ja kysyykin nyt, mistä sähköpostiosoitteesta laskut heille tulevat?

4 VASTAUSTA4
Accepted solution
Heidi Strandén
VISMA

tekijä Heidi Strandén

Hei Juha-Pekka,

Tarkasta, että yrityksessäsi on määritelty myynnin perustiedot/vakiotekstien hallinnassa Myyntilaskujen sähköpostilähetyksen asetuksissa lähettäjän sähköpostiosoite.

Uudessa käyttöliittymässä se löytyy täältä:

ja vanhassa polulla: Accounting/Myynti/Perustiedot ja asetukset/Myynnin perustiedot/Vakiotekstien hallinta.

Jos lähettäjän sähköpostiosoitetta ei ole määritelty, näkyy lähettäjänä noreply@netvisor.fi. HUOM! Mikäli tähän kenttään ei määritellä asiakkaan omaa sähköpostiosoitetta niin mahdolliset virheviestit eivät tule mihinkään ja lähetetyt sähköpostit laskuliitteineen saattavat ohjautua vastaanottajalla roskapostiin.

t. Heidi

JiiPeeWee
CONTRIBUTOR ***

Hei,

Kiitokset pikaisesta vastauksesta. Tuo oli minulla hoidettuna, joten voin siis ilmoittaa merkitsemäni sähköpostiosoitteen lähettäjän osoitteeksi...

Hei,

Eipä kestä ja juuri näin. Kannattanee pyytää vastaanottajaa tarkastamaan myös roskoposti, sillä viestit saattavat silti ohjautua sinne. Vastaanottaja voi sitten määritellä roskapostiasetuksensa niin, ettei ko. viestit mene jatkossa roskapostiin.

t. Heidi

JiiPeeWee
CONTRIBUTOR ***

Moi!

Tsekkasivat myös roskapostit - ei löydy. Vaihdamme huomiseen laskutukseen heidän toisen osoitteen - josko sillä korjaantuu. Palaan, jos ongelma toistuu/jatkuu, koska sitten on jostain "syvällisemmästä" ongelmasta kysymys.