peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Mari Tammivirta
CHAMPION *

Netvisor pääkäyttäjäkysely ??

tekijä Mari Tammivirta

Kun klikkaa "aseta pääkäyttäjä"   sivua ei voida näyttää ja

heittää ulos ohjelmasta.

8 VASTAUSTA8
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Mari ja muut!

Pääkäyttäjäkysely liittyy tulorekisteriin valmistautumiseen ja GDPR-asetuksen vaatimiin seikkoihin. Mikäli kyseessä on tilitoimiston asiakas, tulee pääkäyttäjäksi nimetä nimenomaan yrityksen oma käyttäjä, ei tilitoimiston pääkäyttäjä.

Tulorekisteriä varten tarvitsemme tiedon yrityksen pääkäyttäjästä seuraavasta syystä:

  • Visma Solutions tulee tarjoamaan Netvisorin käyttäjille varmenteen tietojen ilmoittamiseksi tulorekisteriin. Tulosrekisterin ehtojen mukaan valtuutus on tehtävä valtuuttajan ja valtuutetun keskinäisessä palvelusopimuksessa tai muutoin siten, että se on myöhemmin todennettavissa.
  • Koska meillä ei ole sopimussuhdetta tilitoimistojen loppuasiakkaiden kanssa tarvitsemme tiedot henkilöstä, joka yrityksen puolesta voi tehdä kyseisen valtuutuksen. Valtuutus on helpoin ja parhaiten todennettavissa kun se tehdään Netvisor-palvelun kautta.

Miksi tarvitsemme tiedon pääkäyttäjästä, vaikka yhtiön käytössä ei ole palkkoja tai ne lasketaan jollakin toisella ohjelmalla?

  • Sopimusehtojen mukaan tilitoimiston loppuasiakkaalle on nimettävä yksi yrityskäyttäjä joka tässä tapauksessa on pääkäyttäjä ja jolla on oikeus tehdä sopimuksia ja antaa valtuutuksia Netvisorissa Yrityskäyttäjä-roolin mukaisesti. Mikäli tilitoimiston asiakasyrityksessä ei vielä ole lisättynä yrityskäyttäjää, kannattaa se tehdä nyt. Ensimmäisen yrityskäyttäjän tunnukset ovat veloituksettomat.

GDPR:n eli EU:n tietosuojauudistuksen tiimoilta kaipaamme tietoa yrityskäyttäjästä seuraavasta syystä:

  • Haluamme varmistaa, että tietosuoja-asetusten mukainen ongelmatilanteiden ilmoitusvelvollisuus täyttyy mahdollisimman hyvin. Vahvistetut pääkäyttäjät ovat selkeä taho, johon voimme viestinnän osoittaa.
  • Visma Solutionsin tietosuojatiedot löydät täältä: Tietosuoja

Ymmärrämme, että kevään kiireaika ei ole paras tällaisten kyselyiden tekemiseen, mutta yllämainittujen lakisääteisten muutosten aikarajat tulevat myös nopeasti vastaan. Kiitämme kaikkia ymmärryksestä ja yhteistyöstä tämän osalta!

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Siis mitä tähän pääkäyttäjäkyselyyn pitäisi vastata? Jos tilitoimisto on käyttäjähallitsija niin onko pääkäyttäjänä tilitoimisto vai asiakas??? Saisiko tähän kiitos jotkut ohjeet. Ja olisi ollut tosi hyvä tietää etukäteen, että tällainen jatkuva kysely on tulossa, näin kiireiseen aikaan. Aiheuttaa turhia kyselyitä asiakkaiden taholta, muutakin tekemistä kun on.

Laura Sainio
VISMA

Hei Marja-Terttu!

Kiitos palautteesta, ja pahoittelut siitä, että tämä kysely osui kiireaikaan. Ja vastaus kysymykseesi: pääkäyttäjäksi on tarkoitus asettaa asiakkaan edustaja jolla on oikeus tehdä sopimuksia ja antaa valtuuksia yritystä koskien.

Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Mari!

Nyt ilmoitus on jälleen linjoilla ja linkki toimii.

Minna Mantila
CONTRIBUTOR **

Hei, miksi tällaisia "ärsyttävyyksiä" laitetaan ilmoille vilkkaana tilinpäätös- ja veroilmoitusaikana? Pyydän: poistakaa tämä "rasittavuus" nyt ja laittakaa se takaisin, kun sesonki on ohi (= vaikkapa toukokuun loppupuolella).

Täysin samaa mieltä, niin huono ajankohta tällaiselle kuin vain löytyä voi! Ilmeisesti Netvisorilla ei tehdä veroilmoituksia lainkaan?

Mari Tammivirta
CHAMPION *

Niin komppaan Minnaa tässä !!

Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Mari!

Kiitos palautteesta ja pahoittelut virheestä! Pääkäyttäjäkyselyn linkki tosiaan oli rikki. Korjaamme linkin ja palautamme sitten kyselyn takaisin näkyville.

Pääkäyttäjän asetusnäkymä löytyy Netvisorista ilman suoraa linkkiä seuraavasti:

1. Mene palvelunhallintaan

2. Klikkaa listasta haluamasi yrityksen nimeä -> pääkäyttäjän vaihtolinkki löytyy kuvan mukaisesta paikasta: