peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR **

Netvisorin HRM matkalaskun päivärahalaskurin lisäasetukset

Netvisorin HRM matkalaskun päivärahalaskurin osiossa on lisäasetukset, jonne voidaan merkitään rasti "sisältää ruuan". Verottajan ohjeen mukaan kokopäiväraha puolittuu kahdesta tarjotusta ruuasta ja puolipäiväraha yhdestä tarjotusta ruuasta. Nyt tuolla lisäasetuksissa ei ole mahdollisuutta merkitä tarjottujen ruokien määrää, työntekijät merkkaavat automaattisesti vain ruksin, kun he ovat saaneet yhdenkin ruuan. Ohjelma puolestaa puolittaa välittömästi myös kokopäivärahan. Ongelma muodostuu myös tilanteessa, jossa matka on esim. useamman päivän ja vain yhtenä päivänä tarjoilu, ohjelma puolittaa päivärahan kaikilta päiviltä. Onko tähän mahdollista saada parannusta?

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Netvisorin HRM matkalaskun päivärahalaskurin lisäasetukset

Hei Satu,

Kiitos viestistäsi.

Päivärahalaskurin "Sisältää ruoan"-toiminto tarkoittaa nimenomaan noita verottajan ohjeistuksen mukaisia ruokailujen määriä ja sen täppääminen puolittaa päivärahan. Mahdollisuus ruokailujen määrän merkitsemisestä olisi hyvä kehitysidea. Kävisitkö lisäämässä idean Netvisor-tuoteideointi​​ osioon, missä idea on kaikkien käyttäjien nähtävillä ja äänestettävissä.

Useamman päivän matkoissa, mikäli ruoka on tarjottu vain joinakin matkapäivinä, tulee tiedot syöttää päivärahalaskuriin matkavuorokausittain. Tällöin ohjelma osaa tulkita päivärahan puolittamisen oikein.

Esimerkiksi:

Vain keskimmäisenä matkapäivänä on saatu verohallinnon tarkoittama määrä aterioita, jotta päiväraha puolittuu.

Lisätään tiedot matkavuorokausittain ja merkitään keskimmäiseen ateria:

päivärahalaskuri.JPG

Laskuri tulkitsee päivärahan oikein ja puolittaa vain keskimmäisen päivärahan:

päiväraha.JPG