peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Netvisorissa ei voi lähettää myyntilaskua ajastetusti, vai voiko?

tekijä Minna Apilainen

Netvisorissa ei voi lähettää myyntilaskua ajastetusti, vai voiko?

Olisi kiva jos voisi, kesälomia ajatellen.

6 VASTAUSTA6

tekijä Laura Sainio

Hei Minna!

Vielä tämän kesän lomien aikana ei myyntilaskua voi Netvisorista lähettää ajastetusti mutta tulevaisuudessa se on mahdollista silloin, kun yritys käyttää sopimuslaskutus-toimintoa:

Sopimuslaskutus – Netvisor tukiportaali

Syksyn päivityksissä järjestelmään on tulossa uusi ominaisuus, jolla voidaan automatisoida laskujen lähetys. Kun sopimuslaskutuksella määrätään laskun luontipäivä ja uudella toiminnolla sopimuslaskutuksen luomat laskut lähetetään seuraavana yönä automaattisesti, saadaan laskujen lähetys ajastettua.

CONTRIBUTOR **

tekijä Sirkku B

Hei,

Missä tämä laskun lähetystoiminto pitäisi olla? Sopimuslaskutuksella saan vain luotua laskut mutta ne pitää edelleen lähettää manuaalisesti.

Jatkokysymyksenä, onko mahdollista lähettää verkkolaskuja ns. ennakkoon? Eli esim. niin että laskulla on toimitus-/lähtöpäivä kuun viimeinen mutta lähetän verkkolaskuaineiston jo tänään. Tuleeko se asiakkaalle jo nyt vai lähetetäänkö se vasta kuun viimeinen?

Kiitos avusta!

tekijä Laura Sainio

Hei Sirkku!

Ohjeet automaattilähetykseen löytyvät täältä:

Myyntilaskujen automaattilähetys – Netvisor tukiportaali

Toiminto "Automaattilähetys" löytyy siis Myynti-menusta, "Laskutuksen asetukset"-osion välilehtenä. Kun otat automaattilähetyksen käyttöön vaikkapa sopimuslaskutuksen kautta tehdyille laskuille, niin laskut lähtevät automaattilähetyksenä laskun luontia seuraavana yönä alkavassa lähetysprosessissa.

Kaikki automaattilähetykseen valitut laskut lähtevät aina laskun luontipäivää seuraavan yön lähetyksessä vaikka laskun päiväys olisi tulevaisuudessa. Automaatio ei siis osaa lähettää laskuja vasta laskupäivän jälkeen.

Laskun voi toki lähettää ennakkoon asiakkaalle, sillä laskun päiväys ja eräpäivä kulkevat verkkolaskusanoman mukana sellaisina kuin ne on annettu ja asikas voi ostoreskontrassaan ottaa sitten huomioon laskun päiväyksen. On kuitenkin huomattava, että verkkolaskuna lähetettävien laskujen päivämäärissä on tiettyjä rajoitteita: laskun päivämäärä ei saa olla yli vuotta kauempana tulevaisuudessa eikä eräpäivä saa olla menneisyydessä tai liian lähellä laskupäivää.

Minkälaiset käyttöoikeudet ja lisäosat sopimuslaskutus vaatii?

Koetin seurata ohjetta: Tiimit ja käyttäjät – Netvisor tukiportaali​, mutta en saanut yrityskäyttäjälle sopimuslaskutusta toimimaan.​

Moi Janne,

Käyttäjälle tulee laittaa oikeudet Tehtävä ja projektinhallintaan. Asetus tehdään kohdassa CRM - Tehtävät - Käyttäjät. Rasti ko. käyttäjän kohdalle haluttuun palveluun ja tallennetaan käyttöoikeudet.

CONTRIBUTOR ***

Hei Laura

ja kiitos nopeasta vastauksesta, Hymiö Onnellinen

Täytyykin tutustua tuohon sopimuslaskutus-toimintoon ja miettiä olisiko se meille hyvä ratkaisu.