Timo Joronen
CHAMPION **

OP.N Kultalinkki ja Netvisor ??

tekijä Timo Joronen

Nyt asiakkaalla tulevat OP:n tilille viitesuoritukset " köntässä". Kultalinkillä "köntän" saa purettua yksittäisiksi tapahtumiksi. Heillä on viite ihan oma ja jatkossakin pitäisi - ehkä - olla näin.

Jos siirrän OP:n tilin Netvisoriin, niin näenkö jostakin mitä suorituksia "könttä" sisältää?

4 VASTAUSTA4

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Moi Timo,

onnea vaan kuvioon Netvisor ja Op, ei pitäisi olla mikään ongelma mutta Op:n kohdalla siitä helposti sellainen tulee.... eräaineiston purku ei ole Op:n vahvimpia alueita mutta onnistuu kunhan et luovuta ja löydät pankista sellaisen toimihenkilön, joka tietää mitä pitää tehdä. Kävin parin kk:n "taistelun" ko. asiasta, ostolaskujen maksun puolella ja saimme sen lopulta toimimaan kuten pitääkin. Jos asiakkaasi on Oy homma menee sujuvammin mutta Tmi on haastavampi tapaus, Op käsittelee heitä hetu:n kautta vaikka y-tunnuskin on... Kultalinkki kannattaa todennäköisesti unohtaa, on suht kalliskin.

Rane Olsen
VISMA

Tmi:n osalta ongelma on yleensä pankista annettava maksatustunnus, joka perustuu usein yrittäjän hetuun. Maksuliikennettä käyttöönotettaessa tulisikin aina aluksi tarkastaa, poikkeaako pankin antama tunnus yrityksen Y-tunnuksesta. Mikäli poikkeaa, niin Netvisor Helpdesk voi syöttää yrityksen pankkitilin taakse tällaisen poikkeavan tunnuksen, ja maksuliikenne saadaan toimimaan normaalisti.

Taru Heinonen
CHAMPION ***

tekijä Taru Heinonen

Jos asiakkaallanne on kirjanpidon lisäksi myös Netvisorin myyntiosio käytössä ja sen lisäksi pankin sopimuksessa on viitteiden nouto,
tulevat viitesuoritukset yksittäisinä näkyviin tiliotteella että viitteiden käsittelyyn. Muistelen että ilman myyntiosiota, viitteiden erottelu yksittäisiksi tapahtumiksi ei ole mahdollista.

https://www.viimapaa.com/
Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Kuten Taru sanoi, eli juuri noin.