peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION ***

Oma Netvisor

tekijä Kati Leppänen

Kiitos kun on yleisnäkymää alettu kehittämään! Pari asiaa on tullut tässä vastaan kun otin Oma Netvisor näkymän käyttöön. 

 

Yhdellä asiakkaallani on kolmio ostoreskontran täsmäytyksessä ja olen hyvin varma että mitään erotusta ei ole ollut. Kävin jo päiväkohtaisesti napsuttelemassa täsmäytysnäkymän läpi 1.1. alkaen tähän päivään ja ei ollut mitään erotusta. Joten mistä tieto haetaan ja miten ihmeessä pääsen siihen kiinni? 

 

Näkymä menettää jossain asioissa merkityksensä, kun huomauttelee tulevaisuudessa olevista asioista. Esimerkkinä alv-ilmoituksen kolmio. Kun valitsen ajanjakson 1.-30.9.2020 niin miksi siellä huomautellaan lokakuun alv-ilmoituksesta? Tarkoitus kuitenkin tarkastella juuri sen kyseisen ajanjakson tilannetta, joka tässä tapauksessa oli syyskuu. 

2VASTAUSTA2
Accepted solution
VISMA

tekijä Markus Anttonen

Hei Kati
Ostoreskontran täsmäytyskohdassa on ollut pikku bugi, mutta nyt se on nyt korjattu. Eli oli mahdollista, että Oma Netvisor näytti erotusta, vaikkei siellä oikeasti sitä ollut. Mutta jos ongelma vielä jatkuu, niin laita asiasta meille tukipyyntö, jossa näkyy mitä yritystä tämä koskee ja millä päivämäärärajauksella tämän saa toistettua, jos siellä vielä on jokin toinen ongelma tämän osalta.

 

Palaute on otettu ylös tuosta tulevaisuuden asioiden huomautuksista.

CHAMPION ***

Hieno homma, kiitos paljon!