peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION ***

Oma Netvisor

tekijä Kati Leppänen

Kiitos kun on yleisnäkymää alettu kehittämään! Pari asiaa on tullut tässä vastaan kun otin Oma Netvisor näkymän käyttöön. 

 

Yhdellä asiakkaallani on kolmio ostoreskontran täsmäytyksessä ja olen hyvin varma että mitään erotusta ei ole ollut. Kävin jo päiväkohtaisesti napsuttelemassa täsmäytysnäkymän läpi 1.1. alkaen tähän päivään ja ei ollut mitään erotusta. Joten mistä tieto haetaan ja miten ihmeessä pääsen siihen kiinni? 

 

Näkymä menettää jossain asioissa merkityksensä, kun huomauttelee tulevaisuudessa olevista asioista. Esimerkkinä alv-ilmoituksen kolmio. Kun valitsen ajanjakson 1.-30.9.2020 niin miksi siellä huomautellaan lokakuun alv-ilmoituksesta? Tarkoitus kuitenkin tarkastella juuri sen kyseisen ajanjakson tilannetta, joka tässä tapauksessa oli syyskuu. 

5 VASTAUSTA5
CHAMPION **

tekijä Timo Joronen

samoin meillä, oma netvisorin kolmio huomauttaa jo seuraavan kuukauden alvista, kun on annettu alv-ilmoitus vaikka huomautusta ei pitäisi olla ollenkaan, kun alvit ovat ajan tasalla. Näin oli tiedotus näkymässä aikoinaan.  Jos koko ajan on kolmio päällä, niin ei sitä jaksa katsella.

 

CHAMPION ***

tekijä Helena Lindell1

Asiakasyrityksemme hinnasto on bruttoperiaatteella ja siitäköhän  johtuen  laskun verottomasta ja verollisesta summasta lasketut verot poikkeavat toisistaan yleensä 1s verran. 

 

Laskuista muodostuneilla kptositteilla ei ole eroja, mutta OmaNetvisor näyttää ko. yrityksen kohdalla tälle vuodelle 584 kpl tapahtumia otsikon "Kirjatun ja laskennallalisen ALV-summan ero".  

 

Ominaisuus on ohjelmassa ilmeisesti tietoinen valinta, mutta olisin kuitenkin sitä mieltä, että raportilla tulee esittää vain ne huomiot, jotka vaativat toimenpiteitä.  Noille eroile emme ilman erityistä kikkailua voi tehdä mitään eikä se ole myöskään tarpeen.

Accepted solution
VISMA

Moi Helena
Jos laitat tästä meille tukipyynnön, voidaan tilannetta katsoa oikean yrityksen aineistolla ja selvittää voiko tälle tehdä mitään. 

Accepted solution
VISMA

tekijä Markus Anttonen

Hei Kati
Ostoreskontran täsmäytyskohdassa on ollut pikku bugi, mutta nyt se on nyt korjattu. Eli oli mahdollista, että Oma Netvisor näytti erotusta, vaikkei siellä oikeasti sitä ollut. Mutta jos ongelma vielä jatkuu, niin laita asiasta meille tukipyyntö, jossa näkyy mitä yritystä tämä koskee ja millä päivämäärärajauksella tämän saa toistettua, jos siellä vielä on jokin toinen ongelma tämän osalta.

 

Palaute on otettu ylös tuosta tulevaisuuden asioiden huomautuksista.

CHAMPION ***

Hieno homma, kiitos paljon!