peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Helena Lindell1
CHAMPION ***

Ongelmia tietojen siirrossa - onko vastaavaa muilla ?

tekijä Helena Lindell1

Yrityksen palkkatietoilmoitukset tammikuulta ovat oikein ja täsmäävät palkanlaskentaan ja erillisilmoitus on tehty ja ilmoituksen tila on "tulorekitserissä".  

Useita päiviä palkkailmoitusten jättämisen jälkeen oli Omaveroon siirtynyt vain yhden työntekijän tiedot vaikka ne ovat olleet tulorekisterissä jo jonkin aikaa ja oikein.

 

Tulorekisterisneuvonnassa kehoitettiin olemaan yhteydessä verohallintoon ja OmaVeron neuvonnassa kehotettiin olemaan yhteydessä tulorekisterineuvontaan ja/tai ohjelman toimittajaan.  Ts. vaikka tiedot ovat oikein tulorekisterissä se ei vielä merkitse sitä, että ne ovat verohallinnossa oikein.

Juuri nyt katsoessani ovat kaikki tammikuun palkkateidot OmaVerossa Ok, mutta erillisilmoitus puuttuu yhä tulorekisteristä.

 

Osaako kukaan arvella, miten tilanteessa tulisi edetä? Odotellaanko vain sitä, että verohallinto lähestyy asiassa vai onko jokin "täsmäys" työkalu jota tässä voidaan käyttää apuna.

Onko Netvisorissa joku loki josta näkyy erillisilmoituksen lähetyshetki?

1 VASTAUS1
Miika Toivonen
CHAMPION ***

tekijä Miika Toivonen

Sitä en tiedä mikä neuvoksi, mutta jos olet muodostanut aineiston ja samalla napinpainalluksella lähettänyt sen, muodostus/lähetysaikaleima löytyy mutkan takaa: Erillisilmoitus-sivulla ILMOITUS-otsakkeen alla on Näytä ilmoitus -linkki, josta aukeaa ilmoituksen sisältö. Aineiston tiedot -palkkia klikkaamalla näet aineiston muodostamishetken (joka yleensä samalla on lähetyshetki).