peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Petri Tykkä
CONTRIBUTOR ***

Onko mahdollista kirjautua Tanskasta?

tekijä Petri Tykkä

Norjan ja Ruotsin ID-korteilla pääsee kirjautumaan, mutta onko jotain tapaa jolla asiakkaamme Tanskalainen työntekijä pääsisi kirjautumaan Netvisoriin?

8 VASTAUSTA8
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Tulemme ensi vuoden (2016) aikana tuomaan uusia mahdollisuuksia myös ulkomaalaisille käyttäjille käyttää palvelua. Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjät voivat käydä tarkastamassa / hyväksymässä ostolaskuja ja kuluja sähköisen turvalinkin avulla. Myöhemmin käyttäjät voivat myös kirjautua koko palveluun uudella kirjautumistavalla, joka ei vaadi pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Kuitenkaan jatkossakaan esim. maksuaineistojen lähettäminen pankkiin ei onnistu ilman vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Timo / Netvisor Tuotekehitys

Petri Tykkä
CONTRIBUTOR ***

tekijä Petri Tykkä

Miten tämä ulkomaisten käyttäjien kirjautuminen etenee? Millaisia vaihtoehtoja tällä hetkellä on käytössä jos Tanskasta pitäisi hyväksyä ostolaskuja?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka!

Kesän aikana tulee käyttöön ostolaskujen "pikahyväksyntä", jossa käyttäjä saa sähköpostiinsa tiedon odottavista laskuista ja voi siirtyä suoraan sähköpostista palveluun asiatarkastamaan ja hyväksymään. Tässä yhteyessä ei tarvita vahvaa tunnistautumista, vaan joko itse valittu pin-koodi tai palvelun lähettämä koodi tekstarilla riittää. Toiminnot on rajattu ainoastaan ostolaskujen käsittelyyn (ei maksamista), joten jos haluaakin siirtyä vaikka myyntilaskuihin niin pitää silloin kirjautua täysversioon.

Mutta teidän tapauksessanne homma menisi niin, että käyttäjähallisija lisää tanskalaisen henkilön käyttäjäksi yritykseen, asettaa oikeat reskontraoikeudet ja viestintäasetukset kohilleen. Tämän jälkeen jatkossa henkilö saa ilmoituksen sähköpostitse hänelle osoitetuista laskuista ja voi käydä ne tarkastamassa ja hyväksymässä helposti.

Lisäksi syksyn ja loppuvuoden aikana on tarkoitus tuoda kokonaan uusi vahva tunnistautumistapa, joka ei vaatisi suomalaista pankkitunnusta tai mobiilivarmennetta, mutta tästä tiedotamme lähempänä tarkemmin!

Timo / Netvisor Tuotekehitys

Margus Udam
CONTRIBUTOR ***

tekijä Margus Udam

Hei Timo!

Mikä tämän uuden tunnistautumistavan tän hetkinen tilanne on?

Margus

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moikka Margus!

Olemme viimeiset pari kuukautta kartoittaneet sopivaa toimintamallia ja yhteistyökumppaneita siitä, kuinka tämä olisi paras toteuttaa. Toteutustapa alkaa olla nyt vihdoin selvillä ja pääsemme itse asiaan. Tämän vuoden puolella ei valitettavasti saada tätä vielä asiakkaille käyttöön, mutta alkuvuoden aikana on hyvin realistinen tavoite. Eli ensimmäisellä kvarttaalilla.

Olisitteko te kiinnostuneita toimimaan tässä pilottiasiakkaana heti kun saadaan pilotoitava versio tuotantoympäristöön käyttöön? Pilotti olisi arviolta tammi-helmikuun aikana.

Timo / Netvisor Tuotekehitys

ping Arto Muikku

Accepted solution
Margus Udam
CONTRIBUTOR ***

tekijä Margus Udam

Jes, mukana ollaan!

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hienoa! Olemme teihin yhteydessä asian tiimoilta vuodenvaihteen jälkeen Hymiö Onnellinen

// Timo

tekijä Markus Anttonen

Moi Petri

Meillä ei valitettavasti ole suoraa kirjautumis mahdollisuutta Tanskalaisen henkilön suhteen. Tanskalainen henkilö voi kuitenkin päästä kirjautumaan Netvisoriin, mikäli yrityksellä on yritystili Danske Bankkiin. Kyseinen käyttäjän tunnukset pitäisi linkittää tähän kyseiseen yritystiliin. Tämä vaatii kyseisen käyttäjän osalta henkilökohtaisen käynnin Danske Bankin suomen konttorissa, jossa hänelle tehdään ns. tekohenkilötunnus. Sitten tämä sama tunnus pitäisi lisätä Netvisoriin kyseisen käyttäjän henkilötunnukseksi. Käyttäjä pääsee tämän jälkeen kirjautumaan Netvisoriin Danskebankin yritysverkkopankin kautta.  Ainakin toistaiseksi Danske Bank on ainut pankki, jonka kautta tämä onnistuu.