peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
Anonymous
Entinen jäsen

Ostolaskun hyväksyntään raja

Hei,

Yrityksen ostolaskut tarkistaa yksi ihminen 2000 euroon asti. Tämän ylittävät laskut vaativat vielä toisen hyväksyjän. Pystynkö asettamaan automaation niin, että tälle toiselle hyväksyjälle tulee etusivulle vain ne yli 2000 euron laskut, jotka vaativat myös hänen hyväksynnän?

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Ostolaskun hyväksyntään raja

Moi Marianna

Valitettavasti tämä ei onnistu automaation avulla tai muutenkaan. Netvisorissa voi olla useampi asiatarkistaja, mutta valitettavasti hyväksyjiä voi olla vain yksi. Kyseiselle käyttäjälle voi antaa hyväksymisrajan 2000 € asti. Mutta sitten pitäisi tehdä esim. automaation avulla sääntö, että yli 2000 euron laskut menee suoraan jollekin muulle hyväksyttäväksi, tosin tällöinkin hyväksyjiä on vain yksi.

Tuon säännön voisi tehdä asiatarkistuksen osalta, mikäli se kävisi yritykselle. Eli tehtäisiin kiertolista, jossa on 2 asiatarkastajaa ja on ruksattu kohta Pakota tarkastusjärjestys asetetun mukaiseksi ja laskun pääasiatarkastaja on se henkilö, joka on kierrossa toisena henkilönä. Tällöin kummankin henkilön on asiatarkistettava tämä lasku ennen kuin se menee hyväksyntään, sitten valitaan haluttu hyväksyjä. Sitten voisi tehdä automaatiosäännön, jossa ehtona on laskun summa on yli 2000 euroa ja valitaan tämä aiemmin luotu kiertolista.

On myös mahdollista laittaa yritykseen maksujen vahvistus päälle. Tosin tätä ei saa laitettua tietyn summan ylittävälle laskulle, vaan se tulee kaikille laskuille. Tämän avulla voisi määritellä, että esim. 2 henkilön pitää laittaa lasku maksuun ennenkuin se oikeasti lähtee pankkiin. Voi myös laittaa jollekin maksatusmahdollisuuden niin, ettei hän voi maksaa laskuja ilman vahvistusta. Maksujen vahvistuksen voi lisätä myynti ja ostoreskontrien oikeuksista.