peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
GURU ***

Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

Kun ostoreskontran toimittajan pankkitili muuttuu riittääkö että sen korjaa toimittajan perustietoihin? Lähtevätkö silloin myös aiemmin hyväksytyt ja tiliöidyt laskut maksuun uudelle tilille?

4VASTAUSTA4
Highlighted
CHAMPION **

Re: Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

Mun mielestä Netvisor palauttaa avoimet laskut käsittelämätön tilaan, kun vaihtaa tilinumeron. Ja sitten ne pitää uudelleen hyväksyä ja menee maksuun sille uudelle tilille. En tiedä sitten, jos ne on lukitulla kaudella.

GURU ***

Re: Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

Tämä oli juurikin lukitulla kaudella, piti avata kausi ja laskulle tuli uusi tositenumero, olisi kyllä parempi jos tosite säilyisi samana.

Re: Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

Moi Tuula,

Täytyy valitettavasti palauttaa käsittelemättömäksi se lasku ja sitten vaihtaa pankkitili, samalla mitätöityy se alkuperäinen OL-tosite ja uusi saa seuraavan vapaan tositenumeron (numeron voi itse vaihtaa tositteelle samaksi mikä se oli). Lukitukset luonnollisesti huomioitava.

Re: Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

Hei Tuula,

Kun uuden pankkitilin lisää toimittajan tietoihin, pääsee avoimelta ostolaskulta päivittämään pankkitilin ilman ostolaskun palauttamista käsittelemättömäksi. Tämä onnistuu vaikka lasku olisikin jo alv-lukitulla ja tilinpäätetyllä tilikaudella.

Kun pankkitilejä on toimittajakortilla useampi, aktivoituu ostolaskunäkymään pankkitilin jälkeen näin:

Kahdesta ympyrän muodossa olevia nuolia painamalla voi valita haluamsa pankkitilin ja päivittää tiedon ostolaskulle.