peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Palkat laskentakohteille

Miten palkat kirjautuvat laskentakohteille? Olen testailemassa, että miten voisimme siirtää projektien kustannusseurannan NetVisoriin, pois erillisestä ohjelmasta. Saan nätisti ostolaskut kohdennettua, mutta palkkakustannusten saaminen projektin tuloslaskelmaan on epäselvää. Miten se on NetVisorissa rakennettu? Työtunnit voidaan kirjata laskentakohteelle. Miten Ne saadaan näkymään euroina projektin tuloslaskelmalla. Voiko ne saada reaaliajassa vai jotenkin vasta palkanlaskennan jälkeen?

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Palkat laskentakohteille

Hei,

Työtunnit toimivat jakokäyrän perusteena joka jakaa palkanlaskennassa palkkakulut kirjattujen tuntien suhteessa kirjanpidon kustannuspaikoille. Palkkakulut siirtvät projektin tuloslaskelmalle siinä vaiheessa kun palkanlaskennassa muodostetaan palkkojen kirjanpitotosite.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Re: Palkat laskentakohteille

Meidän nykyisessä projektiseurannassa työn kustannus siirtyy reaaliajassa projektin laskelmalle (kuten myös ostokustannukset). Kuukauden lopussa saamme projekteilta keskeneräisen työn arvon, joka viedään yrityksen kuukausittain tehtävälle tuloslaskelmalle. Miten Netvisorissa olisi mahdollista saada keskeneräisen työn arvo?

Highlighted

Re: Palkat laskentakohteille

Netvisorista ei ole mahdollista saada reaaliaikaista raporttia työn kustannuksista. Tuntitiedot on mahdollista raportoida reaaliajassa, mutta palkkakulut siirtyvät projektilaskelmalle vasta siinä vaiheessa kun palkkatosite muodostetaan lasketuita palkoista.