peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jenni Lyytikäinen
CONTRIBUTOR *

Palkkajakson kalenteritieto -valintoihin lisäys

tekijä Jenni Lyytikäinen

Hei,

Olisiko mahdollista laajentaa palkkajakson kalenteritietojen valintoja? Itse esimerkiksi tarvitsisin valintoihin Palkkajaksolla olevat työpäivät, ei tehdyt työpäivät, vaan ihan viralliset sen ajanjakson työpäivät. Tätä tietoa tarvitsen osakuukaudenpalkan laskentakaavaa varten, jossa kk-palkan jakaja on nimenomaan tietyn kuukauden työpäivät. Pieni muutos sinänsä, mutta sekin helpottaisi ja nopeuttaisi palkanlaskentaa.

3 VASTAUSTA3

tekijä Minna Seistilä

Hei Jenni,

Kiitos viestistäsi.

Palkkajakson kalenteritieto -kaavaelementeissä on vaihtoehto "Palkkajaksolla olevat arkipäivät", mikä laskee kaikki arkipäivät maanantaista perjantaihin. Tuo elementti osaa huomioida arkipäivien lukumäärästä pois ns. arkipyhät. Onko teillä kuitenkin tarve vielä tarkempaan työpäivien laskentaan?

Mikäli kaipaat uuttaa kaavaelementtiä, niin lisääthän pyyntösi Netvisor Tuoteideoinnin -puolelle. Siellä muut käyttäjät voivat äänestää ja kommentoida pyyntöäsi.

Mukavaa työpäivänjatkoa!

Jenni Lyytikäinen
CONTRIBUTOR *

Hei,

Kiitos Minna vastauksestasi! Juurikin jäin miettimään tuota arkipäiviä, että tarkoitetaanko näillä nimenomaan ma-pe vai ma-la, kun arkipäivien käsite tuppaa olemaan erilainen eri konteksteissa. Mutta saan kaavan siten toimimaan juurikin tuolla palkkajakson arkipäivät -valinnalla. Kiitos!

Jukka Salminen
CHAMPION *

tekijä Jukka Salminen

Jenni miksi tarvitset työpäivät, vaikka et tiedä, onko niitä tehty? Varmista tämä työnantajalta, hän vastaa siitä, montako työpäivää kuuluu jaksoon. Sinun tehtävä ei ole säveltää. Ei kannata ottaa vastuuta siitä, mitä emme tiedä.