peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Taina Toikka
CHAMPION **

Palkkalajitilastossa kummallinen rivi

tekijä Taina Toikka (Päivitetty ‎07-05-2019 11:56 tekijä Taina Toikka )

Voisiko joku kertoa mikä on palkkalajitilasto henkilöittäin -raportilla oleva ansioissa huomioitavat palkkalajit -rivi?

Täysin kummallisia summia osalla työntekijöistä, ainakin niillä jotka olleet pitempään talossa.

 

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Reetta Korhonen
VISMA

tekijä Reetta Korhonen (Päivitetty ‎08-05-2019 11:44 tekijä Reetta Korhonen VISMA )

Hei,

 

Tuolla rivillä näkyy kaikkien palkansaajien loma-ansio raportiin valitulta ajanjaksolta. Ansion arvo lasketaan lomalaskennan kaavoille määritellyilta palkkalajeilta. Jos haluaa tarkastella edellisen lomanmääräytymisvuoden ansiota haetaan raportti siten, että raportin hakuehdoksi asetaan maksupäivä  ja tähän maksupäiväksi se päivä milloin maksetaan huhtikuun ensimmäiset palkat huhtikuun ansaintakaudelta. 

 

Palkanlaskennassa näkee myös välilehdeltä palkanlaskijan näkymä lomalaskennan ansiossa käytettävän palkan määrän, palkkalajilta ansioissa huomioitavat palkkalajit.

 

Palkkalajitilastolta tuo arvo saadaan tarvittaessa pois menemällä palkkalajien kaavoille: palkat --> palkkamallien hallinta --> lomalaskentatapojen palkkalajit --> klikataan palkkalajin nimeä ansioissa huomioitavat palkkalajit ja poistetaan täppä näytetään raporteilla 

 

2019-05-08 11_14_36-Netvisor __ Palkkalaji.png

Jukka-Pekka Antell
CONTRIBUTOR **

tekijä Jukka-Pekka Antell

Muistaakseni meillä oli vastaava yhdessä firmassa, johon en saanut selkoa tuesta tai mistään miksi se kertyi tuolla tavalla, mutta ratkaisuksi päätyi lopulta se, että otin plugin irti Netvisorin lomalaskennasta tämänkin yrityksen osalta. En tosiaan muista tuliko kertymä juuri samalle riville, mutta meillä sinne tuli kumulatiivisesti lomapalkkakertymä, eli se palkan osuus mistä lomapalkka henkilölle lasketaan ja se hienosti lisäsi uuden kertymän joka kuukaudelle sinne, mutta plussasi koko homman edellisen kertymän kanssa. Voin sanoa, että oli loppuvuodesta aika hyviä lomakertymiä työntekijöillä..