peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Parannusehdotuksia verkkokauppaan

Teimme aika ison jumpan lasten verkkokaupan perustamisessa (www.leikinmaailma.fi). Tässä joitakin parannusideoita aiemmin kysymyksen lisäksi:

  • olis kätevää jos vois niiden tuoteryhmien alle perustaa alituoteryhmiä. Selkeyttäis vähä sitä näkymää ja nopeuttais oikean ryhmän löytämistä.
  • Sit ois kans hyvä jos tuotteen tiedoissa lukis et mihin tuoteryhmiin kyseinen tuote on liitetty.
  • Lisäksi vois olla silleen että niiden ALE-merkkien yms oletusvärin vois aina valita (joka sitten pysyisi) et aina ei tarttis valita sieltä sitä oikeeta väriä joka tuotteen kohalla.
  • Tuoryhmien listauksessa aakkostus ois myös kätevä
2VASTAUSTA2

Re: Parannusehdotuksia verkkokauppaan

Hei Toni,

ja kiitos viestistänne. Selventäisittekö hiukan kehitystoivettanne alituoteryhmien osalta. Ymmärsin viestistänne, että tarkoitatte kuvan mukaista tilannetta eli tuoteryhmähierarkian muodostamista verkkokauppaan.

Nähtävästi tarkoitat kuitenkin jotain muuta. Selventäisittekö mitä tarkoitatte alituoteryhmä käsitteellä tässä yhteydessä, jotta ymmärrämme paremmin muutostarpeen tässä käyttötapauksessa? Mikä muutos pitäisi tapahtua ja missä sen pitäisi näkyä?

Muut kehitystoive asianne tullaan jo viestimään eteenpäin Visman verkkokaupasta vastaavalle taholle.

CONTRIBUTOR ***

Re: Parannusehdotuksia verkkokauppaan

Moi!

Nuo muut olivat vissiin jo selkeitä teille  ja menee eteenpäin? Tuo alituoteryhmät tarkoittaa tuoterekisteriä/tuoteryhmiä verkkokaupan "sisällä", kun tuotekuvauksia kirjoitetaa ja luodaan. Ei siis menurakennetta asiakkaalle.