peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Susanna Tammi
CONTRIBUTOR *

Pitämättömät lomapäivät

tekijä Susanna Tammi

Miksi työajankirjaus näkymässä pitämättömät lomapäivät ole oikein? Palkkalaskelmalla näkyvät kyllä oikein? Mikä voisi olla vikana?

5 VASTAUSTA5

tekijä Maiju Soljasalo

Työajan kirjauksessa näytetään "Pitämättömät lomapäivät". Pitämättömissä lomapäivissä on virheellinen ominaisuus, että se vähentää työajankirjauksesta lomapäiviä kahteen kertaan. Ensimmäinen vähennys tapahtuu kun loma kirjataan työaikaan ja toinen vähennys tapahtuu kun palkkalaskelma muodostetaan.

pitamattomatlomapaivt.png

Ohjelma toimii toistaiseksi näin uudessa sekä vanhassa lomalaskennassa. Ominaisuus tulee korjaantumaan kun uudistamme uutta lomalaskentaa.

Palkkalaskelmalla näytetään käytettävissä olevat lomapäivät oikein, mikäli lomapäiväkirjanpito on ajan tasalla.

Palkkalaskelmalla "Käytettävissä olevat lomapäivät" tulevat palkkalaskelmalla Lomapäiväkirjanpidosta: Palkat > Lomat > Lomapäiväkirjanpito

Aiheesta lisää:

Ominaisuuteen on tehty parannus uuteen lomalaskentaan, ohessa linkki viikkopäivitys 23.11.2017 -julkaisutiedotteeseen:

Työaika

  • Työajankirjausnäkymässä näytetään jatkossa pitämättömien lomapäivien sijasta kirjattavissa olevat lomapäivät.
    • Lisäksi uutta lomalaskentaa käyttävissä yrityksissä näkymään on lisätty tooltip, josta palkansaaja näkee suunnitellut ja pidettävissä olevat lomapäivät.

tekijä Maiju Soljasalo

Hei Susanna,

kiitos kysymyksestä, työaikaan vaikuttavat myös työajankirjaukseen kirjatut lomapäivät. Olen sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti niin tarkistetaan lomapäiväkirjanpidosta palkansaajan kertyneet ja pidetyt lomapäivät sekä työaikaan kirjatut lomapäivät.

Janika Sinkari
CONTRIBUTOR ***

Meillä on sama homma et jos siihen sais yleisen ohjeen millä korjata tai sit täytyy meilläkin kattoo miten se saadaan samoihin lukemiin.

Moi Janika,

olen myös sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.