peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Hei!

 

Miten Netvisorissa tuo projektiseuranta toimi? En ole sellaista aikaisemmin tarvinnut ja muistelisin että jossain koulutuksessa olisi jostain sentapaisesta ollut jotain puhetta...

Pystyykö ostolaskut kohdentamaan tiettyihin projekteihin? Entä pystyykö ostolaskulta kopioimaan/siirtämään  rivit suoraan myyntilaskulle?

1VASTAUS1

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Moi Katariina,

 

Netvisorissa on laskentakohteiden toiminto, ensin mietitään mitä halutaan seurata ja millä tarkkuudella, sitten rakennetaan laskentakohdehierarkia/-matriisi. Otsikoksi voidaan antaa vaikka nimi "Projektit" ja sitten sen alle voidaan perustaa itse ne seurattavat projektit ja tarvittaessa alaprojektit. Laskentakohdeotsikoita voi olla useita. Tässä kuvassa meillä on Projektit, joka on yhden tason tarkkuudella tehty laskentakohdematriisi. Myymälät-kohdeotsikko on sitten jo kaksitasoinen, missä eri paikkakunnilla sijaitsevat myymälät on jaettu omiksi kohteiksiin paikkakunnan alle.

Screenshot 2019-02-19 at 16.02.32.png

Laskentakohteiden käyttäminen on tämän jälkeen helppoa, myynti- ja ostolaskulle määritetään laskentakohteet rivikohtaisesti (myyntipuolella vaatii asetuksen laittamista kohdalleen) ja kirjanpidon tositteita tehtäessä laskentakohteet ovat samalla tavalla valittavissa. Tässä esimerkki ostolaskulta, missä laskentakohteet ovat heti kirjanpitotilin (ja rakennusalan ilmoittamisen Urakka-valinnan perässä):

Screenshot 2019-02-19 at 16.08.41.png

 

Ostolaskulta ei valitettavasti pysty siirtämään rivejä suoraan myyntilaskulle. Myyntitilauksesta voi tehdä ostotilauksen, muttei toisinpäin. Tähän jälleenlaskutukseen kyllä tullee helpotusta tulevaisuudessa.