peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR **

Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Hei!

 

Miten Netvisorissa tuo projektiseuranta toimi? En ole sellaista aikaisemmin tarvinnut ja muistelisin että jossain koulutuksessa olisi jostain sentapaisesta ollut jotain puhetta...

Pystyykö ostolaskut kohdentamaan tiettyihin projekteihin? Entä pystyykö ostolaskulta kopioimaan/siirtämään  rivit suoraan myyntilaskulle?

5VASTAUSTA5
Highlighted

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Moi Katariina,

 

Netvisorissa on laskentakohteiden toiminto, ensin mietitään mitä halutaan seurata ja millä tarkkuudella, sitten rakennetaan laskentakohdehierarkia/-matriisi. Otsikoksi voidaan antaa vaikka nimi "Projektit" ja sitten sen alle voidaan perustaa itse ne seurattavat projektit ja tarvittaessa alaprojektit. Laskentakohdeotsikoita voi olla useita. Tässä kuvassa meillä on Projektit, joka on yhden tason tarkkuudella tehty laskentakohdematriisi. Myymälät-kohdeotsikko on sitten jo kaksitasoinen, missä eri paikkakunnilla sijaitsevat myymälät on jaettu omiksi kohteiksiin paikkakunnan alle.

Screenshot 2019-02-19 at 16.02.32.png

Laskentakohteiden käyttäminen on tämän jälkeen helppoa, myynti- ja ostolaskulle määritetään laskentakohteet rivikohtaisesti (myyntipuolella vaatii asetuksen laittamista kohdalleen) ja kirjanpidon tositteita tehtäessä laskentakohteet ovat samalla tavalla valittavissa. Tässä esimerkki ostolaskulta, missä laskentakohteet ovat heti kirjanpitotilin (ja rakennusalan ilmoittamisen Urakka-valinnan perässä):

Screenshot 2019-02-19 at 16.08.41.png

 

Ostolaskulta ei valitettavasti pysty siirtämään rivejä suoraan myyntilaskulle. Myyntitilauksesta voi tehdä ostotilauksen, muttei toisinpäin. Tähän jälleenlaskutukseen kyllä tullee helpotusta tulevaisuudessa.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Jatkokysymys edelliseen.

 

Voiko tämän jaon muuttaa jälkeenpäin, eli jos "projektit" kansion alla olevat kohteet haluaa jakaa kahteen erilliseen ylätason otsikkoon (projektit 1 ja projektit 2) tai siirtää alaotsikon toisen ylätason otsikon alle? Siten, että projekteille kirjautuneet tiedot siirtyvät siirron mukana.

 

Tämä oleellista silloin, kun projektit ovat tyypiltään erilaisia. 

Highlighted

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Moi Mervi,

 

Mikäli pysytään saman pääotsikkotason alla, niin kohteita voi siirtää haluttuun paikkaan. Mikäli siirto halutaan tehdä toisen pääotsikkotason alle, niin siihen tarvitaan yleensä apuja meidän tekniikastamme (manuaalinen muokkaus tulee kyseeseen lähinnä pienten tositemäärien ollessa kyseessä).

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Kiitos,

 

Kuinka teidän tekniikkaan saa sitten yhteyden?

Highlighted

Re: Projektiseuranta myynti- ja ostoreskontrassa

Moi Mervi,

 

Laita meille tukipyyntö tältä sivulta: https://support.netvisor.fi/hc/fi

 

Jos sinulla ei ole tunnuksia, niin paina ensin oikean yläkulman linkkiä "Kirjaudu tukeen" ja sitten rekisteröidy tästä kuvan mukaisesta linkistä:

Screenshot 2019-07-03 at 8.12.40.png

Jos olet ollut aiemmin yhteydessä tukeemme sähköpostilla, niin pyydä salasana seuraavan rivin linkistä. Tiketti otetaan käsittelyyn tuessa ja se eskaloidaan sitten tekniikkaamme kun kaikki tarvittava tieto on koossa.