peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Palmroos
GURU **

Rajapinta M-Filesiin

tekijä Kirsi Palmroos

Onko Netvisorissa valmis integraatio M-Filesiin?

8 VASTAUSTA8
Wellu Mäkinen
CONTRIBUTOR **

tekijä Wellu Mäkinen

Itsekin muutamia integraatioita tehneenä kysyn että miten M-Files pitäisi integroida Netvisoriin? Pitäisikö siirtää tositteita, matkalaskuja vai mitä ja mihin suuntaan?


@Kirsi Palmroos  kirjoitti:

Onko Netvisorissa valmis integraatio M-Filesiin?


 

Kirsi Palmroos
GURU **

@Wellu Mäkinenhaluamme Netvisorista toimittajat suoraan M-Filesiin. Jos ne sieltä saisi helposti imaistua, niin saisi käsin päivittämisen pois.

Tapio Naumanen
CHAMPION ***

tekijä Tapio Naumanen

Hei Kirsi,

 

Valitettavasti yhtäkään tuotteistettua integraatiota ei ole ojelmistokumppanimme vielä tehneet. Joitakin yksittäisiä on mutta nämä ovat räätälöityjä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin.

 

Suosittelen tiedustelemaan M-Filesin suunnalta, että onko heillä tarjota jotakin nyt heti tai onko heillä tiedossa kumppania joka olisi integraatioita tehnyt.

 

Tietysti voit myös lähetystä suoraa jotakin ohjelmistokumppaniamme: https://marketplace.netvisor.fi/ohjelmistot/?fwp_solutions=ohjelmistojen-kehittaminen ja tiedustella heiltä mahdollisuutta projektiin.

 

Ystävällisin terveisin,

Tapio

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Dokumentaatio M-files -integraation käyttöönotosta näyttäisi löytyvän osoitteesta https://support.severa.com/hc/en-us/articles/215087383-Visma-Severa-M-Files-integration

 

Mitenköhän tuo integraatio uudessa Severan käyttöliittymässä, onko ohjeet vielä validit ja integraatio toimii kuvatulla tavalla myös uudella käyttöliittymällä? 

Kirsi Palmroos
GURU **

tekijä Kirsi Palmroos

Muodostaako Netvisor toimittajalle yksiselitteisen ID:n toimittajaa perustettaessa?

Rane Olsen
VISMA

Moi Kirsi,

 

Kun Netvisoriin luodaan uusi toimittaja, niin se saa yksilöllisen tietokanta-ID:n, joka ei suoraan näy ulospäin. Toimittajakoodin voi perustaa itse, mutta se ei ole pakollinen tieto.

Kirsi Palmroos
GURU **

@Rane Olsenjos saamme integraation Netvisorista M-Filesiin, pystyykö tuota Netvisorin yksilöllistä tietokanta-ID:tä käyttämään / saamaan ulos? Meillä on vaihtelevaa käytäntöä numeroinnin (välillä numeroitu ja välillä ei) kanssa ja tuo teidän tietokanta-ID olisi yksiselitteinen.

Accepted solution
Tapio Naumanen
CHAMPION ***

Valitettavasti tällä hetkellä rajapinnan kautta ei voida hallita toimittajatietoja.

 

Ystävällisin terveisin,

Tapio