peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Saako Visma Scanner -sovelluksella käsiteltyä kaksipuoleista kuittia?

Asiakkaalle tulee pankkikorttiostoista kaksipuoleisia kuitteja. Saako näitä mitenkään puhelimen Skanner-sovelluksella käsiteltyä yhtenä tositteena?

Jos ei, niin mikä olisi seuraavaksi kätevin tapa käsitellä kaksipuoleiset paperikuitit?

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Saako Visma Scanner -sovelluksella käsiteltyä kaksipuoleista kuittia?

Moi Anu,

Yksi mahdollisuus olisi ottaa Visma Scannerilla kaksi kuvaa seuraavalla tavalla:

- Ensimmäiseen kuvaan syötettäisiin kuitin tiedot oikein Visma Scanner-sovelluksessa, jonka seurauksena automaatio loisi tästä suoraan tositteen Netvisoriin

- Toisellelle kuvalle ei syötettäisi tietoja ja lähetettäisiin pelkästään sellaisenaan Netvisoriin. Tämän seurauksena kuitti päätyy "eScan-aineiston käsittely" -näkymään, josta tämän voi käydä käsin lisäämässä aiemmin luodulle tositteelle.

Toinen mahdollisuus on:

- Lähettää molemmat kuvat Netvisoriin ilman, että syöttää kuitin tietoja, jolloin nämä molemmat päätyvät "eScan-aineiston käsittely" -näkymään

- Käsittelynäkymästä voi kerralla valita molemmat kuitit käsittelyyn, jonka jälkeen "Tee valituille" -napista löytyy "Luo uusi" -> "Tosite". Tällöin voit luoda manuaalisesti uuden tositteen ja samalla lisätä tositteelle molemmat kuvat liitetiedostoina.

Jos yhdestä kuitista otetaan kaksi kuvaa, niin on huomioitava, että molemmista peritään transaktiomaksu (50 senttiä) ellei kyseisellä käyttäjällä ole resussienhallintapalvelua käytössä.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki