peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sirpa Tamminen
CONTRIBUTOR *

Saanko jotenkin vaihdettua tilinpäätökseen Liitetiedot (2016-versio) nyt mukana olevan Liitetiedot sijaan? Yritin ottaa 2016-version mukaan, mutta vastaukseksi saan ilmoituksen "Raporttia ei voi muokata, koska toinen liitetieto-raporteista on jo mukana ti

tekijä Sirpa Tamminen

Saanko jotenkin vaihdettua tilinpäätökseen Liitetiedot (2016-versio) nyt mukana olevan Liitetiedot sijaan? Yritin ottaa 2016-version mukaan, mutta vastaukseksi saan ilmoituksen "Raporttia ei voi muokata, koska toinen liitetieto-raporteista on jo mukana tilinpäätöksessä."

1 VASTAUS1

tekijä Markus Anttonen

Moi Sirpa

Tilanne on nyt se, että joko se vanhempi liitetieto on valmis tilassa tilinpäätöksen muodostamis näkymässä tai kesken -tilassa.

Jos se on kesken -tilassa, niin laitetaan se vanhempi liitetieto ensiksi valmis -tilaan. Eli merkitse raportti valmiiksi.

Mikäli raportti oli jo valmiiksi valmis -tilassa, avataan se ja painetaan poista raporttipohja valitun tilikauden tilinpäätösaineistosta. Sitten voi painaa vuoden 2016 liitetietojen kohdalta ota mukaan ja enää ei pitäisi tulla virheilmoitusta.