peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ida Ketola
CHAMPION ***

Sähköpostin vahvistamisessa virheilmoitus

tekijä Ida Ketola

Hei,

Tiedotusnäkymässä ollut sähköpostinvahvistusilmoitus ohjaa vahvistamaan sähköpostin klikkaamalla vaihda sähköposti. Vaihto samaan osoitteeseen kuitenkin antaa herjan, että osoite on jo käytössä. Jos taas tallentaa asetukset muuttamatta mitään, tulee virheilmoitus "Asetukset käytössä (kokonaisluku) väärän muotoinen". 

Asiakkailta tulee tästä tiedusteluja; tarvitseeko sähköpostia todellisuudessa vahvistaa vai onko tämä vain ns. tarkistusilmoitus?

6 VASTAUSTA6

tekijä Rasmus Roslund

Hei, 

 

Kiitos viesteistä ja pahoittelut tästä virhetilanteesta, joka esiintyy sähköpostin vahvistamisen yhteydessä. Tämä on huomioitu ja korjataan meillä mahdollisimman pikaisesti. 

Tämä on nyt korjattu ja sähköpostin vahvistamisen pitäisi toimia jälleen normaalisti. 

Kati Leppänen
CHAMPION ***

Hei,

 

tietojen päivittäminen ei ole kovin jouhevaa tällä hetkellä. Vaikka sähköpostia ei joudu vaihtamaan, pitää kuitenkin sama sähköposti laittaa uudestaan. Vahvistuskoodin tulo kestää liian kauan ja vaihdon jälkeen muistutus ei lähde etusivulta. Tulee epävarmuus että onnistuiko päivitys vai ei.

Hei Kati, 

 

Olet oikeassa, tietojen päivittäminen ei ole käytettävyydeltään hirveän hyvällä tasolla tällä hetkellä. Myös nuo mainitsemasi asiat ovat parhaillaan korjauksessa ja korjataan ensi tilassa. Vahvistuskoodin tuloa on jo nopeutettu, joten sen pitäisi nyt toimia paremmin. 

Taina Toikka
CHAMPION **

tekijä Taina Toikka (Päivitetty ‎27-11-2020 12:38 tekijä Taina Toikka )

Samaa herjaa "kokonaisluku väärin".

Vahvistuskoodin tulo kesti ja kesti, tuli lopulta ja ainakin ilmoitti vaihdon onnistuneen mutta

liekö kuitenkaan tallentui koska tuo edellä mainittu herja ei mene pois jos et vaihda "vain tällä yrityksellä" valinnaksi joten suljin pop-up:n ruksista.

 

Salla Tossavainen
CONTRIBUTOR ***

tekijä Salla Tossavainen

Meillä samaa ongelmaa, esim itselläni vahvistus onnistui (tosin jouduin odottamaan vahvistuskoodia liki 10min) mutta omasta toimistosta esim toisella TPK:lla ei onnistu vaan tulee samat herjat kuin Idallakin.