peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Sähköpostiviestien kustomointi

Onko sähköpostilla lähetettävien myyntilaskujen saateviestejä mahdollisuutta kustomoida enemmän kuin Sähköpostien saateviestit-välilehti antaa tehdä? Olisi mahtavaa, jos viestin alkuosankin saisi muotoilla itse.

 

Entä pystynkö nykyisellään viittaamaan esim viitenumeroon jotenkin loppuviestissä, esim jollain viittauksella tyyliin %invoicereferencenumber%

2VASTAUSTA2
Highlighted

Re: Sähköpostiviestien kustomointi

Moi Ville,

 

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole mahdollista muokata saateviestien alkuosaa. Viitenumero on kiinteä osa tuota alkuosaa, siihen ei valitettavasti voi viitata komennolla vapaassa viestiosassa.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Sähköpostiviestien kustomointi

(updated by Ville H ‎14-04-2020 02:00 )

Hei,

 

Entä olisiko sähköposteihin mahdollista saada sellainen ominaisuus, että viitenumeroon ja hintaan voisi viitata komennolla vapaassa tekstikentässä? Se antaisi paljon lisäarvoa, koska minulla oli ajatuksena liittää sähköposteihin MobilePay-maksulinkki, jonka generoinnissa tarvitsisin näitä tietoja. 

 

https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=12345&amount=12&comment=23535...

 

Tuohon jos saisi amount-arvoksi hinnan ja comment-arvoksi viitenumeron, niin klikkaamalla linkkiä pääsee kännykällä yhden välivaiheen kautta suoraan MobilePay-sovellukseen. Tietokoneella päätyy ruudulle, jossa on skannattava QR-maksukoodi -> yksi swaippaus sovelluksessa ja lasku maksettu.

 

Vaihtoehtoisesti: onko muita tapoja, joilla voisin tarjota laskuihin MobilePay-maksuvaihtoehdon?