peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ville H
CONTRIBUTOR *

Sähköpostiviestien kustomointi

tekijä Ville H

Onko sähköpostilla lähetettävien myyntilaskujen saateviestejä mahdollisuutta kustomoida enemmän kuin Sähköpostien saateviestit-välilehti antaa tehdä? Olisi mahtavaa, jos viestin alkuosankin saisi muotoilla itse.

 

Entä pystynkö nykyisellään viittaamaan esim viitenumeroon jotenkin loppuviestissä, esim jollain viittauksella tyyliin %invoicereferencenumber%

2 VASTAUSTA2
Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Ville,

 

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole mahdollista muokata saateviestien alkuosaa. Viitenumero on kiinteä osa tuota alkuosaa, siihen ei valitettavasti voi viitata komennolla vapaassa viestiosassa.

Ville H
CONTRIBUTOR *

tekijä Ville H (Päivitetty ‎14-04-2020 02:00 tekijä Ville H )

Hei,

 

Entä olisiko sähköposteihin mahdollista saada sellainen ominaisuus, että viitenumeroon ja hintaan voisi viitata komennolla vapaassa tekstikentässä? Se antaisi paljon lisäarvoa, koska minulla oli ajatuksena liittää sähköposteihin MobilePay-maksulinkki, jonka generoinnissa tarvitsisin näitä tietoja. 

 

https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=12345&amount=12&comment=23535...

 

Tuohon jos saisi amount-arvoksi hinnan ja comment-arvoksi viitenumeron, niin klikkaamalla linkkiä pääsee kännykällä yhden välivaiheen kautta suoraan MobilePay-sovellukseen. Tietokoneella päätyy ruudulle, jossa on skannattava QR-maksukoodi -> yksi swaippaus sovelluksessa ja lasku maksettu.

 

Vaihtoehtoisesti: onko muita tapoja, joilla voisin tarjota laskuihin MobilePay-maksuvaihtoehdon?