peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Skannauspalveluun tulee arkaluontoisia tietoja

Skannauspalveluun tulee työterveyshuollon lasku ja se skannautuu kokonaisuudessaan järjestelmään eli laskun lisäsivuilla on työntekijän nimi ja sotu ja mitä tutkimuksia tehty... miten skannauspalvelu on valmistautunut tähän uuteen tietosuoja-asetukseen? Eihän sinne reskontraan nyt saisi jäädä arkaluontoisia tietoja.

2VASTAUSTA2
CHAMPION **

Re: Skannauspalveluun tulee arkaluontoisia tietoja

Kuinka yleensäkään laskun mukana tulee nuo tiedot? Eihän ne edes paperilla pitäisi olla kaikkien saatavilla.

Ja lisäsivullakaan ei saisi työntekijöitä ja tutkimuksia pystyä yhdistämään toisiinsa, tuolla lisää tietoa kohdassa 4.

Terveydenhuolto - Tietosuojavaltuutettu

Meillä lasku tulee verkkolaskuna ostoreskaan, työterveyden yhteyshenkilö sit katsoo liitteet ihan eri järjestelmästä varmistaakseen, että laskutetut kävijät on talon työntekijöitä ja että käynnit/tutkimukset on työterveyssopimukseen kuuluvia.

Highlighted

Re: Skannauspalveluun tulee arkaluontoisia tietoja

Taina edellisessä kommentissa hyvin tämän kiteyttikin, eli tämänkaltaiset haasteet tulee ratkaista sieltä puolelta, missä varsinainen lähtöaineisto muodostetaan. Skannauspalvelu ei pysty erikseen ottamaan kantaa henkilötietojen piilottamiseen, mikäli niitä tuodaan laskuaineistossa normaalin laskudatan seassa ja lähtökohta onkin se, että mitään tarpeettomia henkilötietoja ei laskulle tulisi alunperinkään tulla. Kannattaakin olla siis yhteydessä omaan työterveyshuoltoon ja selvittää sieltä puolelta, että miten nuo tiedot saa laskulta pois.

Terveisin,

Riku Tarkiainen

Visma Solutions Oy

IT Manager / Data Protection Manager