peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR **

Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen?

Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen? Toimituis tulee aina vasta eräpäivän jälkeen vaikka sitä kuinka muuttaa!!

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen?

Moi Paula,

Jätä se toimituspäivä tyhjäksi, siihen laitetaan sitten laskun päiväys kun lasku muodostuu. -Voit myös laittaa siihen toimituspäiväksi kuukauden ensimmäisen päivän, vuokrallahan ei sellaisenaan ole "toimituspäivää".

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpä

Laitatko Rane esimerkkiasetukset seuraavalle palvelukorille.

Laskutusväli 3kk Lasku muodostetaan 15 vrk ennen lakutusjaksoa ja eräpäivä ennen laskutuskauden alkua. Eli kori laskutetaan etukäteen. En ole onnistunut luomaan tuollaista koria millään.

-Markku

Highlighted

Re: Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpä

Moi Markku,

 

Näillä asetuksilla saa tehtyä kuvaamasi kaltaisen korin:

2020-03-05_08-53-11.png

Jos haluat laskutuskauden näkyviin laskulle, niin rastita se kohta noista asetuksista. Laskun eräpäivään voit vaikuttaa helpoimmin haluamallasi maksuehdolla, teet esim. 7pv tai 10pv netto maksuehdon ja käytät sitä.

 

Huomioitavaa tässä on se, että lasku menee kirjanpitoon laskupäivän mukaan, eli esimerkissä maaliskuun puolelle. Tämähän on kuitenkin vimpan päälle oikein, koska maksuakin odotetaan maaliskuulle.

 

Auttaisiko tämä sinua eteenpäin?