peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen?

Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen? Toimituis tulee aina vasta eräpäivän jälkeen vaikka sitä kuinka muuttaa!!

1 VASTAUS

Re: Sopimuslaskutus, yritin luoda palvelukoria sopimuslaskutusta varten, mutta en käsitä miten eräpäivän saa laitettua esim kuun toiseen päivään, toimitus esim 10 päivää ennen sitä, kun on kysymys vuokralaskutuksesta, joka laskutetaan aina etukäteen?

Moi Paula,

Jätä se toimituspäivä tyhjäksi, siihen laitetaan sitten laskun päiväys kun lasku muodostuu. -Voit myös laittaa siihen toimituspäiväksi kuukauden ensimmäisen päivän, vuokrallahan ei sellaisenaan ole "toimituspäivää".