peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Tilikausiarkiston tilinpäätösaineisto

tekijä Anonymous

Onko tilikausiarkiston tilinpäätösaineistosta mahdollista poistaa yksittäinen raportti esim. tasekirja tai muodostaa raportit niin, että tuota tasekirjaa ei arkistoon muodostuisi? Ongelmana on se, että esim. konsernitasekirja ei muodostu tilinpäätöksen arkistoinnissa oikein vaan se yleensä liitetään liitetiedostona tilikausiarkistoon erikseen. Tilinpäätösaineiston muodostuksessa arkistoon arkistoituu ns. väärä tasekirja. Tämä aiheuttaa tilintarkastajille sekä muille raportteja selaaville ihmetystä, kun eivät sitten huomaa, että virallinen oikea tasekirja on liitetty liitetiedostona.

2 VASTAUSTA2
Taru Heinonen
CHAMPION ***

tekijä Taru Heinonen

Auttaisiko jos luot "Tilinpäätöksen kootaminen" listan lopussa olevaan "muut tilinpäätöksen raportit" uuden raporttipohja ja tallenna tasekirja tähän (korvaa linkin kautta)? Tällöin myös se siirtyy myös tilikausiarkistoon kun arkistoit tilinpäätöksen.

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Paula,

Tämä on ongelmana nimenomaan näissä konserniyrityksissä. Tällä hetkellä vaihtoehtoista muodostamistapaa ei valitettavasti ole. Lisään tämän konsernikäsittelyn parannusehdotuksiin.