peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Wellu Mäkinen
CONTRIBUTOR **

Tilin valinta maksatuksen yhteydessä

tekijä Wellu Mäkinen

Valtaosalla yrityksistä on käytössään vain yksi pankkitili ja on todella rasittavaa joutua valitsemaan sen saman tilin kerta toisensa jälkeen laskuja maksaessa.

Miksi tilin valintaa kysytään käyttäjältä kun vaihtoehtoja on tasan yksi? Miksi tässä tilanteessa tili ei ole automaattisesti valittuna?

3 VASTAUSTA3

tekijä Nelli Väätänen

Hei Wellu,

kiitos viestistänne.

Tämä ongelma on nyt viety kehityksellemme tietoon ja mahdollisesti tulevaisuudessa muokataan ohjelmaa niin, että tämä valinta olisi automaattinen, eikä ainutta pankkitiliä tarvitsisi siihen erikseen valita. Valitettavasti tämän aikataulusta ei meillä vielä tässä vaiheessa ole tietoa.

Wellu Mäkinen
CONTRIBUTOR **

Moi,

Netvisorissa on monta muutakin paikkaa jossa pitää tehdä valinta mutta vaihtoehtoja on (tyypillisesti) tasan yksi. Näissä tilanteissa ainoa valinta tulisi olla oletuksena päällä ja joissain tapauksissa kuten tilin valinnassa tämä voidaan ohittaa kokonaan. Jos tilejä on yksi niin on täysin turhaa valita mistä maksetaan erityisesti niin että ensimmäisellä klikillä valitaan tämä yksi ja ainoa tili ja vasta seuraavalla maksetaan.

Tuula Jehkonen
GURU ***

Samaa mieltä kanssasi Wellu, ja tämä yksi valintavaihtoehto pitää aina valita hiirellä, enterillä ei tapahdu mitään.