peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
GURU ***

Tilinpäätöstä ei voi muodostaa jos aineistomäärä on suuri

Mikä nyt neuvoksi kun jo tilinpäätöstä muodostettaessa antaa ilmoituksen :

Tilikauden tositerivien määrä on suuri

Päiväkirjaakaan ei onnistu hakea yhdessä osassa, on niin suuri. Yritin puolta vuotta mutta tuli tämä teksti:

Hakemasi raportti sisälsi niin paljon tietoa, että PDF-tiedoston muodostaminen epäonnistui. Voit pienentää raportin kokoa hakuehtoja muokkaamalla.

Ei ole mitään järkeä liittää tilinpäätökseen 12 kappaletta päiväkirjoja ja 12 kappaletta pääkirjoja. Tämä on ongelma monella yrityksellä! PIKAISTA APUA KAIVATAAN!!!

 

4VASTAUSTA4

Re: Tilinpäätöstä ei voi muodostaa jos aineistomäärä on suuri

Moi Tuula,

 

Tein tästä tukitiketin ja lähetin sinulle lisätietopyynnön.

GURU ***

Re: Tilinpäätöstä ei voi muodostaa jos aineistomäärä on suuri

Eikö näitä teillä testata riittävän suurella aineistolla, kun vasta tässä vaihessa tällainen moka huomataan?

Toivottavasti tämä ei toistu ensi vuonna kun aineisto ei ainakaan pienene. Mielelläni kuulisin myös syyn ongelmaan.

Laitoin myös itse tukipyynnön, samoin soitin, kokemuksesta vain tiedän, että huomisen tilintarkastuksen voin unohtaa jos jään odottelemaan että tukipyyntöön joku vastaa.

Re: Tilinpäätöstä ei voi muodostaa jos aineistomäärä on suuri

Hei Tuula,


Pahoittelut aiheutuneesta haitasta tilinpäätöksen muodostamisen kanssa.


Sivut joista puhumme on tehty yli 10 vuotta sitten ja sen ajan tapahtumamääriin verraten sivujen toiminta on ollut riittävä. Vuosien saatossa yritykset ja niiden tapahtumamäärät ovat kasvaneet ja sivujen suorituskyky on sitä kautta jäänyt jälkeen asiakkaiden tarpeista. Olemme tehneet sivuille tammikuun aikana muutaman täsmäkorjauksen, jotka ovat helpottaneet tilannetta. Meillä oli kyllä näitä tehdessämme jo tieto, että kaikkia asiakkaita nuo korjaukset eivät auta. Tiedotimme näistä korjauksista julkaisutiedotteessamme.

 

Aloitamme pää- ja päiväkirja -sivujen uudistamisen ensi viikolla. Samalla teemme taustapalvelun joka tulee auttamaan yritysten kanssa joissa tapahtumamäärä on suuri. Tämä tulee vaikuttamaan myös tilinpäätösaineistojen muodostumiseen siten, että myös tilinpäätöksen muodostaminen siirretään taustapalveluun mikäli tapahtumamäärä on iso. Näin varmistamme sen että nykyisen kaltaisia aikakatkaisuja ei enää tule ja käyttäjä voi tilinpäätöksen muodostumisen aikana jatkaa muita töitä. Tämän vuoden tilinpäätöskaudelle en parannuksia uskalla luvata, mutta ensi vuonna näitä ongelmia ei enää ole.

GURU ***

Re: Tilinpäätöstä ei voi muodostaa jos aineistomäärä on suuri

Hei,

Oikeastaan mietinkin noita pää- ja päiväkirjoja, kuka niitä tilinpäätöksen liitteenä edes lukee. Ne varmaan pitää siellä olla, mutta olisiko järkevämpi että ne muodostuisivat joka kuukaudelle erikseen eli siellä olisi molempia 12. Kuukausikohtaista raporttia olisi realistisempi mahdollisuus myös avata ja eihän tuolla tilikausiarkistossa ole merkitystä montako liitettä siinä on, kun se ei ole virallista tilinpäätösosuutta.

T:Tuula