peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Timo Joronen
CHAMPION **

Tiliotteen tiliöinti??

tekijä Timo Joronen

Mistä johtuu kun tiliotteesta valitsen -> tiliotteen muokkausnäkymä -> muu tapahtuma -> uuden tositteen muodostus -> menee tilaan, joka muistuttaa -> tositelistaus -> uusi tosite.

ELi ei ole valintoja Tallenna ja Palaa tiliotteelle tai TAllenna ja jatka muokkausta. On tapahtunut aika usein? Aina pitää sitten uudelleen avata tiliote ja tiliotteella EI näy tositenumeroa ollenkaan vaan pitää aina muistaa että tuo oli jo kirjattu???

5 VASTAUSTA5
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei Timo, Tuula ja Marja-Terttu,

Osaatteko sanoa, millaisella tapahtumapolulla tuo tapahtuu? Ja tapahtuuko joka kerta kun tekee asian tietyllä tavalla, vai vaihteleeko toiminta?

Tuula Jehkonen
GURU ***

Hei Laura

Kun menee tiliotteen muokkaukseen ja valitsee Muu tapahtuma/Uuden tositteen muodostus. Tätä sattuu silloin tällöin, välillä voi mennä pitkiä aikoja jolloin toimii ihan normaalisti ja sitten ihan yks kaks tulee uuden tositteen tallennusnäkymä mainitsemillani valinnoilla.

T:Tuula

Laura Sainio
VISMA

Kiitos Tuula lisätiedoista, tutkimme mikä tuota aiheuttaa.

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Tekee myös sitä silloin tällöin, että kun valitsee tiliotteelta "Uuden tositteen luonti" - ei tuokaan tiliotteen tapahtumia mukaan vaan aloittaa kirjanpidon kirjauksen normaalin näköisenä. Tämäkin on tosi ärsyttävää, täytyy mennä uudelleen tiliotteelle ja aloittaa tositteen luonti ja toivoa, että tiliotteen teksti tulee tällä kertaa näkyviin.

Tuula Jehkonen
GURU ***

tekijä Tuula Jehkonen

Täällä myös tuossa tilanteessa silloin tällöin menee uuden tositteen tallennustilaan.