peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CHAMPION **

Tiliotteen tiliöinti??

Mistä johtuu kun tiliotteesta valitsen -> tiliotteen muokkausnäkymä -> muu tapahtuma -> uuden tositteen muodostus -> menee tilaan, joka muistuttaa -> tositelistaus -> uusi tosite.

ELi ei ole valintoja Tallenna ja Palaa tiliotteelle tai TAllenna ja jatka muokkausta. On tapahtunut aika usein? Aina pitää sitten uudelleen avata tiliote ja tiliotteella EI näy tositenumeroa ollenkaan vaan pitää aina muistaa että tuo oli jo kirjattu???

5VASTAUSTA5
Highlighted
GURU ***

Re: Tiliotteen tiliöinti??

Täällä myös tuossa tilanteessa silloin tällöin menee uuden tositteen tallennustilaan.

Highlighted

Re: Tiliotteen tiliöinti??

Tekee myös sitä silloin tällöin, että kun valitsee tiliotteelta "Uuden tositteen luonti" - ei tuokaan tiliotteen tapahtumia mukaan vaan aloittaa kirjanpidon kirjauksen normaalin näköisenä. Tämäkin on tosi ärsyttävää, täytyy mennä uudelleen tiliotteelle ja aloittaa tositteen luonti ja toivoa, että tiliotteen teksti tulee tällä kertaa näkyviin.

Re: Tiliotteen tiliöinti??

Hei Timo, Tuula ja Marja-Terttu,

Osaatteko sanoa, millaisella tapahtumapolulla tuo tapahtuu? Ja tapahtuuko joka kerta kun tekee asian tietyllä tavalla, vai vaihteleeko toiminta?

Highlighted
GURU ***

Re: Tiliotteen tiliöinti??

Hei Laura

Kun menee tiliotteen muokkaukseen ja valitsee Muu tapahtuma/Uuden tositteen muodostus. Tätä sattuu silloin tällöin, välillä voi mennä pitkiä aikoja jolloin toimii ihan normaalisti ja sitten ihan yks kaks tulee uuden tositteen tallennusnäkymä mainitsemillani valinnoilla.

T:Tuula

Highlighted

Re: Tiliotteen tiliöinti??

Kiitos Tuula lisätiedoista, tutkimme mikä tuota aiheuttaa.