peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Tulorekisteri, palkkatietoilmoitukset

tekijä Anonymous

Hei,

 

tulorekisteriin lähetettävät palkkatietoilmoitukset on toimitettava viiden päivän kuluessa maksupäivästä. Netvisorissa ne lähtee samalla kun palkat siirretään maksuun.

Mutta jos ne tuleekin syystä tai toisesta hylättynä takaisin, palkanlaskija ei saa tästä mitään tietoa erikseen vaan se pitää itse käydä tarkistamassa Netvisorista.

 

Voisiko tämän "Hylättyjä palkkatietoilmoituksia" saada tietona sähköpostiin vastaavasti, kuin käy, jos jokin maksu ei lähde maksuun? Jotta tietäisi reagoida asiaan riittävän nopeasti.

 

Nyt oli tullut hylättyjä syyllä: Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta.

 

Valtuutukset on kunnossa, joten johtunee jostain teknisestä häiriöstä, mistä tulorekisterin sivut kertovatkin.

 

On tärkeää saada tiedot näistä hylätyistä mahdollisimman pian, jotta aikataulut olisi kunnossa.

2 VASTAUSTA2

tekijä Raisa Ruokonen

Hei Kati!

 

Selvitämme mahdollisuutta ehdottamaasi viestintään. Parannamme myös Palkkatietoilmoitusten listausnäkymää siten, että hylätyt ilmoitukset erottuvat listauksesta jatkossa paremmin.

 

Tämän viikon julkaisussa lisätään Tulorekisteriwidgettiin huomautus hylätyistä palkkatietoilmoituksista. 

 

Virhettä "Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta" on ilmennyt viime päivinä. Tämän kerrottiin johtuvan tulorekisterin hitaudesta ja epävakaudesta. Kyseisen virheen vuoksi hylkääntyneet ilmoitukset tulee lähettää uudelleen.

Pasi Tasanen
CHAMPION ***

tekijä Pasi Tasanen

Tämä ihan sama juttu tuli itsellekin mieleen ja tämä ominaisuus ehdottomasti tarvitaan. Kaikissa asiakkaissa ei päivätasolla käydä pyörimässä ja varsinkin alkuun näitä virheitä tulee tiuhaan.