peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
GURU ***

Tuotelistaus

Tuotelistauksessa saa valittua näkymään kirjanpitotilisarakkeet mutta mistä johtuu että mitään tilejä ei listalla näy vaikka jokaiselle tuotteelle on tallennettu oletustili?

6VASTAUSTA6
Highlighted

Re: Tuotelistaus

Moi Tuula

Jos valitset tuotelistauksessa näytä sarakkeet kohdan alta kirjanpitotiedot ja ruksaat sitten alla olevat kohdat. Sen jälkeen pitää muistaa painaa päivitä -näkymät nappia, jolloin muutokset näkyvät tuotelistauksessa. Näillä tiedoilla pitäisi kirjanpidon tilen tulla näkyviin.

Highlighted
GURU ***

Re: Tuotelistaus

Näytti siltä että vaikka eilen olin valinnut sarakkeet niin eivät näköjään ole enää valittuna vaan piti valita uudelleen, eikö valinta säily?

Päivitä avoin sivu ei lisää tilejä sarakkeisiin joten mistä näkymä päivitetään?

Highlighted

Re: Tuotelistaus

Minulla kyllä näkyy valitut sarakkeet tuotelistauksessa (Kirjanpidon oletustilit), mutta listauksessa ne ovat tyhjät.

Jos menen katsomaan käsittelykorista kirjanpitotietoja, siellä näkyy tilit ihan ok.

Highlighted

Re: Tuotelistaus

Moi

Tuo valinta tallennetaan selaimeen ja jos käytät toista selainta/konetta tai olet määritellyt selaimen asetuksiin että välimuisti tyhjennetään samalla kuin selain suljetaan, niin sitten nuo valinnat ei säily.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Tuotelistaus

Minulla myös näkyy sarakkeet, mutta ei tilejä...

Highlighted

Re: Tuotelistaus

Moi

Asiaa on selvitelty ja tulemme korjaamaan ongelman. Alustavasti sanoisin tämän menevän ensiviikon viikkopäivitykseen. Eli nyt jos yrityksellä ei ole varastonhallintaa päällä, niin nuo kirjanpidon tilit ei nyt näy vaikka ne laittaisi näkyviin. Jos vastaavasti yrityksessä on varastonhallinta päällä ne näkyvät. Tulemme korjaamaan asian, että nämä näkyvät kaikissa yrityksissä, joissa tiedot on laitettu tuotteiden taakse.