peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Tuotevariantit

Hei, saako mitenkään luotua yhden tuotteen, josta olisi monta varianttia, esim. kielivarianttia. Kaikissa on sama hinta, paino, tullikoodit jne, joten tuntuu turhalta luoda joka variantille oma tuote. 

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Tuotevariantit

Hei Mikael,

 

Laajennetussa tuotehallinnassa tärkeimmät tiedot voidaan tallentaa tarvittaessa useammalla eri kielellä (tällä hetkellä suomi, englanti ja ruotsi)

 

Kieliversiointia tukevia tietoja ovat tällä hetkellä:

  • tuotenimike
  • tuotteen kuvaus
  • tuoteryhmä
  • ryhmittelyperuste
  • yksikkö
  • ominaisuuuden nimi, sen arvot sekä arvojoukot

 

Kun tuotteesta on luotu eri kielivariaatiot, voit lisätä tuotteen Netvisorissa laskulle, jolloin laskulle tuotteen kieli muuttuu samaksi, joka asiakaskortille on valittu.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Tuotevariantit

ok, hyvä, mutta kieli oli vain esimerkki. Mellä on muitakin variaatioita, kuten väri yms. josta haluttaisiin luoda eri variantit. Esim. hinta kuitenkin aina säilyy samana ja jotta hintojen muutos olisi helppoa, emme haluaisi luoda joka varianteille oma tuote.

Highlighted

Re: Tuotevariantit

Laajennetun tuotehallinnan avulla tuotteesta on mahdollista muodostaa myös erilaisia malleja (variaatioita). Tämä pohjautuu tuotteelle määritettyihin ominaisuuksiin ja niiden arvoihin. Tuotteen mallit ovat siis saman tuotteen "erilaisia vaihtoehtoa" (esim. koko ja väri vaihtelee).

 

Lisätietoja aiheesta löydät ohjesivustoltamme: https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/203108307-Mallit-variaatiot-