peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Turvalinkki palkansaajille. Sain turvalinkin automaattisesti palkansaajille lähtemään. Saako automaattisen linkin toimimaan siten, että muistutusviesti tulisi siitä vain kerran kuukaudessa? Nyt tulee joka viikko ja linkki kuitenkin voimassa kuukauden.

Sain tehtyä automaattiset asetukset turvalinkin lähetykseen. Saako automaattisen linkin toimimaan siten, että muistutusviesti palkansaajille tulisi vain kerran kuukaudessa? Nyt muistutus tulee joka viikko, kuitenkin linkki on voimassa kuukauden.

1VASTAUS1

Re: Turvalinkki palkansaajille. Sain turvalinkin automaattisesti palkansaajille lähtemään. Saako automaattisen linkin toimimaan siten, että muistutusviesti tulisi siitä vain kerran kuukaudessa? Nyt tulee joka viikko ja linkki kuitenkin voimassa kuukauden.

Hei Karina,

kiitos viestistä, ehdinkin jo vastaamaan sinulle myös tukipyynnöllä! Ohessa vielä sama vastaus tänne Communtiyyn:

Turvalinkin muistusvaihtoehdoissa ei näyttäisi olevan muita vaihtoehtoja kuin arkipäivät.

Sen lisäksi, että voit kirjata työaikasi kätevästi kännykällä ilman erillistä kirjautumista, Netvisor voi muistuttaa sinua päivittäin tai viikoittain kirjaamaan tuntisi. Muistutuksen tilaat kätevästi tekstiviestillä tai sähköpostilla puhelimeesi alta.

Communtiyyn voi tuoteideointiin voisi lisätä toiveen ominaisuudesta! Hymiö Onnellinen